Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 3324 vizitatori azi
MARIUS BERBECAR este SINGURUL gimnast roman calificat in finalele Campionatului Mondial de Gimnastica.

Campionatul Mondial de Gimnastica Artistica este gazduit de orasul belgian Antwerp  si va fi transmis, in exclusivitate in Romania, la TVR 1, TVR HD si online, pe TVR+.Competitiile difuzate de TVR vor fi comentate de Alina Alexoi. Programul Campionatul Mondial de Gimnastica Artistica prevede  finalele pe aparate, ce  sunt programte pentru zielele de 5 si 6 octombrie, de la ora 15.30. 

ANTWERP, 1 octombrie 2013. Cu evolutiile din ultima Subdiviziune, a luat sfarsit concursul de calificare din competitia masculina a celei de 44-a editii a Campionatului Mondial, cei mai buni 24 la individual compus si cei mai buni 8 la fiecare aparat facand pasul inainte spre finale. A fost un concurs greu, cu o foarte numeroasa participare, la capatul caruia Marius Berbecar a reusit foarte frumoasa performanta de a se fi calificat in finala de la paralele si sarituri, in timp ceCristian Bataga a asteptat pana in ultimul moment decizia care, in cele din urma, i-a fost nefavorabila, el nereusind promovarea in finala la individual compus, asa cum nu au reusit-o in ziua precedenta nici ceilalti gimnasti romani: Flavius Koczi, Ovidiu Buidoso si Vasile Munteanu.

Despre editia de anul acesta a Campionatului Mondial de Gimnastica Artistica

Campionatul mondial de la Antwerp, locul unde s-a desfasurat prima editie a mondialelor de gimnastica (in 1903), este al specialistilor pe aparateSandra Izbasa isi ia adio de la fani la ultimul ei mondial, dupa care a anuntat ca se retrage. Ea nu are in palmares aurul mondial, dar e dubla campioana olimpica, iar la Antwerp lupta pentru aur la sol.Pe de alta parte, pot urca pe podium si Larisa Iordache, debutanta intr-un Campionat mondial, sau Marius Berbecar, calificat in finale la sarituri si paralele.Romania nu a mai luat medalii la mondialele de gimnastica din 2010, cand Ana Porgras a obtinut aur la barna, iar Diana Chelaru s-a clasat a doua la sol.

MARIUS BERBECAR este SINGURUL gimnast roman calificat in finale la sarituri si paralele si este BISTRITEAN crescut de la 5 ani in sala de gimnastica de LIVIU POP si promovat de acesta in loturile de performanta. Haideti sa fim alaturi de acest tanar ambitios, care si-a sacrificat copilaria si de multe ori sanatatea pentru performanta. Nici un om de afaceri nu s-a gandit sa sustina o astfel de valoare, doar C.S.M Bistrita a avut incredere in acest sportiv si l-a sustinut!

Mult success si mai ales NOROC, pentru MARIUS BERBECAR!!!!!!!!

Ai oricum un grup  serios de sustinatori in Bistrita!!!!!!!!

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

0 comentarii1631 vizualizări04 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0