Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 06 Martie 2021 - 4850 vizitatori azi
Bernadette Szocs, Marius Berbecar si Dana Borzei - varful de lance al sportului bistritean.(25 de poze)

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Bistrita a prezentat vineri componenta grupelor sportive de elita din Municipiu, care in ultima perioada au performat pe plan international. Directorul CSM - Adrian Moldovan a precizat ca sportivii legitimati la acest club au obtinut aproximativ 200 de medalii nationale, peste 70 in cadrul Cupei Romaniei si peste 20 de medalii in competitiile internationale, in special la campionatele europene si mondiale.

          C.S.M a prezentat sportivele antrenate de catre maestrul emerit al sportului Nicolae Zapartan care prin Dana Borzei a obtinut o medalie de bronz la ultimele Campionate Mondiale de box -junioare. In acelasi context a fost prezentat presei locale marele sportiv bistritean si prin origini - Marius Berbecar care a obtinut la Campionatele Mondiale un loc 6 la paralele, situandu-se in continuare in elita gimnasticii masculine de pe mapamond, confirmand exceptionalele calitati ale gimnastilor bistriteni si a antrenorilor sai - Liviu Pop, Vasile Vug si Augustin Pop.

Am lasat la urma exceptionala performanta a tenisului de masa bistritean, care prin Bernadette Szocs a obtinut medalia de argint la Campionatele Europene de tenis de masa pe echipa din Austria, unde romancele au pierdut la limita in fata nemtoaicelor (majoritate de origine chineza) care au castigat medalia de aur. Performanta lui Berni Szocs antrenata de Marian Filipas, a fost laudata de multipla campioana si mandria tenisului de masa bistritean Mihaela Steff-Merutiu care acum formeaza si indruma viitori campioni ai ping-pong-ului bistritean si romanesc.

Felicitari conducerii C.S.M Bistrita (Adrian Moldovan si Marius Bahner) si antrenorilor care i-au format pe acesti mari sportivi (Liviu Pop, Nicolae Zapartan, Augustin Pop, Vasile Vug, Mihaela Steff si altii care se straduiesc cu mijloace materiale reduse sa "produca" mari campioni la Bistrita).

 .

Marius Chiuzan. 

1 comentariu3052 vizualizări12 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0