Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 6120 vizitatori azi
Prima infrangere din acest sezon, UTA - Gloria 1-0.

 

Meci intre ocupantele locurilor 1 si 12 la Arad, unde Gloria incepe bine prima repriza si beneficiaza de o lovitura libera de la marginea careului. Marian Chitu, cel care in etapa precedenta a inscris un gol de exceptie, executa si trimite mingea in bara, aproape de vinclu.  In minutul 21 gazdele marcheaza prin Salajan, dupa o lovitura de la colt si este 1-0 pentru UTA.  Revenit dupa o accidentare usoara, Marius Curtuius intra in locul lui Nalati iar in minutul 74 rateaza o lovitura de la 11 metri. Din acest moment Gloria este in superioritate numerica. Spectatorii gazdelor contesta penalty-ul oferit Gloriei si indeamna echipa sa iasa de pe teren. Repriza secunda este prelungita cu 5 minute iar meciul se termina cu victoria echipei aradene. Gloria sufera prima infrangere din acest sezon dar in ciuda acestui aspect ramane pe locul I, intrucat Universitatea Craiova a pierdut la Mioveni cu 1-2.

Au evoluat pentru Gloria: Albut (cpt.) - Polgar, Hlinca, Chibulcutean, D. Sanmartean (Colta 81) - Feher, Nalati (Curtuius 58) - C. Rosu, Stancu, M. Chitu (Bucur 67) - Antonache.

Dupa cele 7 etape desfasurate, Gloria Bistrita are 4 victorii, 2 remize si o infrangere, 14 puncte, golaveraj 10-5.

Urmeaza cea de-a doua deplasare consecutiva, la Craiova, pentru meciul cu FC Universitatea , programat sambata 26 Octombrie.

 

Biroul de presa - Ofiter Ionut Capota

0 comentarii2065 vizualizări20 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0