Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 16654 vizitatori azi
Gloria invinsa la Mures cu 2 la 1.

Inceput bun pentru echipa bistriteana, care intra hotarata pe teren si trece pe langa deschiderea scorului in minutul doi, cand Constantin Rosu centreaza de pe partea dreapta, Marius Curtuius reia cu capul, portarul Botoser respinge in bara iar mingea iese in corner.  Acelasi Curtuius mai are o ocazie in minutul 23 cand trimite peste poarta. Min 28 - Gloria ramane in inferioritate numerica, Curtuius este trimis la cabine dupa un fault asupra lui Alexandru Dan. 8 minute a mai rezistat Gloria, gazdele deschid scorul prin Walter Heil. Repriza secunda avea sa fie tot in avantajul gazdelor. Mai intai Hlinca si Rosu trec pe langa gol, ca apoi Buhaescu sa mareasca avantajul la 2-0. Gloria reduce din diferenta prea tarziu, in minutul 91, Bruma este faultat in careu iar Feher marcheaza de la punctual cu var. Se incheie 2-1 pentru mureseni, Gloria ramane pe locul secund al clasamentului, in timp ce ASA Tg. Mures a urcat pe locul al III-lea.

Echipa trimisa in teren de staff-ul tehnic al Gloriei: Calin Albut - Florin Tirca, Ionut Hlinca, Chibulcutean, Polgar - Tinut Budacan, Radu Marginean (Feher 16), Adrian Nalati, Constantin Rosu (Fizesan 67) - Daniel Bruma, Marius Curtuius.

Dupa zece etape, echipa noastra are 17 puncte, locul secund, 5 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri. Urmatoarele 3 partide ale Gloriei:

  • 9 Noiembrie: Gloria Bistrita - Olimpia Satu-Mare;

  • 16 Noiembrie: Gloria Bistrita - CSU Craiova;

  • 23 Noiembrie: Minerul Motru - Gloria Bistrita.

 

 

0 comentarii1995 vizualizări07 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0