Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 2732 vizitatori azi
Cupa Juniorul Cluj la sah.

In perioada 30 noiembrie-1 decembrie 2013,s-a desfasurat cupa Juniorul Cluj-ed.28,la sah sah pentru copii, in organizarea C.S.Juniorul Cluj condus de entuziastul  si impatimitul iubitor de sah,domnul Calin Almasan. Competitia s-a desfasurat la liceul Brassai si a fost impartita pe mai multe categorii de varsta. La turneul de juniori sub 8 ani, Asociatia Sah Club Bistrita a fost reprezentata de tanara speranta a sahului bistritean, Rusan Paul - Andrei care este antrenat de tatal sau , maestrul FIDE-Rusan Paul -Cristian,presdintele clubului bistritean de sah.

Micutul sahist bistritean s-a aflat printre protagonistii competitiei, reusind sa acumuleze 4,5 puncte din cele 6 partide disputate, punctaj care l-a situat pe locul secund la finele competitiei. Iata cum a aratat podiumul concursului.

Locul 1-Sipos Sony- Laurentiu-5,5 puncte(Sah Club Potaissa Turda)

Locul 2-Rusan Paul-Andrei-4,5 puncte(Asociatia Sah Club Bistrita) 

Locul 3- Boeru Dragos-Matei-4 puncte(CSS Viitorul Cluj-Napoca)

Bistriteanul va participa si la editia cu nr.29 a cupei Juniorul Cluj, care va avea loc in perioada 14-15 decembrie 2013 la Cluj.

Cei care doresc informatii suplimentare despre activitatea clubului bistritean de sah, le pot obtinela tel.0744322259 sau mail paul_rusan@yahoo.com

Sarbatori fericite tuturor pasionatilor de sah din judetul nostru!

 

Cu stima ,

Maestru FIDE-Rusan Paul-Cristian

0 comentarii1365 vizualizări04 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0