Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 4578 vizitatori azi
Cupa Casa EMA la inot.

Cupa Casa EMA la inot este cea mai mare competitie de natatie inter-cluburi din judetul nostru si a ajuns la cea de-a 3-a editie. Aceasta, organizata de Clubul Sportiv Casa EMA, se va desfasura la piscina din centrul SPA Casa EMA sambata, 7 decembrie, incepand cu ora 10.00. Vor participa in jur de 150 de sportivi apartinand unor cluburi din Transilvania, Moldova sau Bucuresti, cupa bucurandu-se de o crestere a notorietatii fata de anii trecuti in randul participantilor dar si al urmaritorilor. Sportivii vor fi impartiti in categorii de varsta, de la 6-12 ani, participand la 40 de probe individuale de craul, bras, spate si fluture dar si la stafete, probe foarte spectaculoase.

Prezenta publicului este binevenita si incurajata. Doritorii vor putea urmari competitia fie de pe terasa de plaja de la Casa EMA, fie din cafeneaua sau receptia complexului, unde va fi difuzata pe televizor.

Ca de fiecare an, si anul acesta competitia beneficiaza de sprijinul unor membri importanti din comunitatii de afaceri. Urbana, RAAL, Clinica stomatologica Smile Dent, Romfulda, Comlorela si Politub. De asemenea, media locala si regionala mediatizeaza intens evenimentul, fiind unul de interes judetean. Partenerii media ai Cupei Casa EMA sunt Realitatea TV, Bistriteanul, Mesagerul si Agentia 215.

De asemenea, student ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport vor ajuta organizatorii de la Clubul Sportiv Casa EMA sa asigure o buna desfasurare a evenimentelor.

Invitam bistritenii sa sustina sportivii bistriteni aflati in competitie (apartinand cluburilor sportive Casa EMA si Schreiner) si sa promovam impreuna dezvoltarea sportului in judetul nostru.

 

Cu respect,

Mihai Oprea.

 

0 comentarii1456 vizualizări06 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0