Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 22 Februarie 2020 - 10984 vizitatori azi
Antrenorul Zagrean este berlinez.

Cu echipa "AFC Gloria 1922 Bistrita", Romania se prezinta pentru prima oara la turneul de fotbal pentru juniori. Antrenorul juniorilor-D din tara carpatica se descurca deja foarte bine in zona.

Clubul de Juniori ACF GLORIA 1922 BISTRITA. Randul de sus - de la stanga la dreapta: Dorel ZAGREAN - Antrenor, Ovidiu SENOCICO, Tiberiu PRISCORNITA, Eduard MIHALCA, Robert BACIUT, Ionut MIHAIU, Florin SANGEORZAN, Ioan VARAREAN,

 Randul de jos - de la stanga la dreapta: Denis ZAHUT, Stefan PETRINA,  Gabriel BABA, Ionut VALEA, Catalin BESNEI.

Cand antrenorul Dorel Zagrean va ajunge cu echipa sa de juniori romani la forumul sportiv Jahn din Neubrandenburg s-ar putea sa intalneasca aici cel putin o buna si veche cunostinta. Domnul, care intre timp a ajuns la varsta de 44 de ani, joaca, sub conducerea lui Jürgen Bogs, actualul antrenor al echipei 1. FC Neubrandenburg, fosta FC Dynamo Berlin. Fundasul "de fier" a jucat in iunie 2001 ultima sa partida pentru promovare spre liga regionala nord impotriva echipei 1.FC Magdeburg (2:5). Acesta este si anul in care s-au nascut majoritatea fotbalistilor juniori din grupa D. "Sunt foarte optimist ca in viitor cativa dintre baieti vor face saltul spre fotbalul de varf", este de parere Dorel Zagrean. "Poate ca  dintre ei vor reusi sa ajunga chiar in Bundesliga."

Breslele de meseriasi germani, au dus candva la Bistrita jocul cu balonul rotund. Dupa gimnastica, scrima, patinaj si schi fond, clubul sportiv local a inclus in programul sau, in anul 1922, si fotbalul. In anii ’30, echipa din Bistrita a reusit sa ajunga in divizia B a ligii romanesti de fotbal. Atunci, stadionul de fotbal din parcul orasului a fost dotat cu o instalatie electrica si una sonora. In vara anului 1990, echipa a reusit sa ajunga in prima liga a Romaniei, unde s-a afirmat pe parcursul a mai mult de 20 de ani. In momentul de fata, pe locul intai al ligii secunde se afla o echipa de fotbal foarte tanara care si-a propus sa ajunga in prima Liga. Echipa romana pune mare accent pe educarea propriilor tinere talente. Numerosi jucatori, care au invatat ABC-ul de fotbal la Bistrita, joaca in prezent in prima liga a Romaniei sau chiar peste granite. Iar cine isi inchipuie ca juniorii-D ai lui Dorel Zagrean nu il imita pe antrenorul lor si ca nu vor sa fii puternici mai ales in aparare, se inseala cu siguranta. Juniori-D din Bistrita nu vor fii prezenti la forumul sportiv Jahn din Neubrandenburg pentu a se juca de-a ascunselea  prin  orasul celor patru porti, tinerii vor fii prezenti pentru a practica un joc de atac puternic si a inscrie multe goluri.

 

Meciuri

Meciul 01: TSG Neustrelitz - Gloria Bistrita                                   ora 8:15 - 8:25

Meciul 09: Gloria Bistrita - Bayer Leverkusen                               ora 9:43 - 9:53

Meciul 17: SV Werder Bremen - Gloria Bistrita                           ora 11:11 - 11:21

Meciul 25: Gloria Bistrita - Borussia Mönchengladbach ora 12:39 - 12:49

Meciul 33: 1. FC Nürnberg - Gloria Bistrita                                    ora 14:07 - 14:17

Meciul 41: Gloria Bistrita - SV Hamburg                                        ora 15:35 - 15:45

 

 

0 comentarii2625 vizualizări08 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0