Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 4804 vizitatori azi
Gloria ramane in Romania si se va pregati la Snagov.

Daca initial s-a dorit si incercat efectuarea unui stagiu de pregatire la malul Marii Mediterane, in Antalya, in cele din urma Gloria ramane in Romania si se va pregati la Snagov, in perioada 3 - 15 februarie. Programul include 5 partide amicale. Gloria a perfectat deja doua dintre acestea, in data de  4 Februarie va intalni echipa FC Stefanesti (Liga a III-a) iar in  6 Februarie va juca cu CSM Unirea  Slobozia (Liga a II-a).

Pana la plecare, Gloria se va afla in cantonament la complexul sportiv din Bistrita, unde va disputa trei meciuri de verificare: in 25 Ianuarie cu FC Municipal Baia-Mare, pe 30 Ianuarie cu Unirea Jucu si in 1 Februarie cu Turda.

Antrenorul principal Sandu Negrean a anuntat astazi pentru site-ul oficial ca Madalin Stancu si Andrei Berceanu si-au reziliat contractele cu Gloria, astfel ca nu vor mai evolua in tricoul alb-albastru.

Biroul de presa.

0 comentarii1260 vizualizări16 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0