Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 27 Aprilie 2024 - 14587
Anul incepe cu noutati la clubul sportiv Tibi.

In data de 18 ianuarie CS Tibi a organizat in parteneriat cu Centrul Spa Schreiner primul turneu de polo pe apa din judetul nostru. Au participat 4 echipe de copii, fete si baieti, alcatuite din cei care au trecut de prima selectie si care au participat la antrenamente, in total peste 40 de sportivi.

Cele 4 echipe, Delfinii, Rechinii, Piratii, Focile au jucat fiecare cate 3 meciuri in sistemul "fiecare cu fiecare".

Presedintele clubului Tiberiu Horgos a declarat "Din cate stim a fost primul turneu de polo pe apa organizat in judetul nostru. Felicit toti jucatorii si galeriile echipelor. Multumesc instructorilor clubului Oltean Paul si Ardelean Florina pentru implicare si celor care au asigurat arbitrajul. Vom continua selectia pentru acest sport, consideram ca este un sport cu mare priza la copii. Mai multe detalii despre turneu, selectie pe site-ul clubului www.inot-bistrita.ro".

In urma rezultatelor echipa Delfinii alcatuita din: Neamtiu Zaris, Oarcas David, Balazs Andreea, Pintea Filip, Seserman Victor, Rad Dario, Popescu Robert, Iona Beatrice, Cartis Horia si Ropan Stefan a castigat turneul cu 9 puncte, primind medaliile de aur. Celelate echipe au avut cate 3 puncte, departajarea s-a facut dupa golaveraj, Rechinii au ocupat locul 2, Piratii locul 3 si Focile locul 4.

Presedintele clubului a mai declarat "Pe baza bunei colaborari pe care o avem cu CS H2O Tirgu Mures, impreuna organizam concursul international de inot "Summer Trophy" editia I-a, bazin 50 m, cronometraj electronic. Competitia va avea loc in 21 iunie 2014 in bazinul din Complexul Muresul Tirgu Mures."

 

 

 

 

0 comentarii3346 vizualizări20 ianuarie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0