Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 3124 vizitatori azi
Gloria - Unirea Jucu 7-2.

Gloria Bistrita s-a impus fara probleme in partida amicala cu Unirea Jucu (Liga a III-a), scor 7-2. Au marcat pentru formatia alb-albastra Pop Alexandru de 2 ori, Curtuius de 2 ori, Colta, Bruma si Campean.

Echipa antrenata de Sandu Negrean si Cristian Coroian a inceput meciul in urmatoarea formula: Oghinciuc, Budacan, Fizesan, Chibulcutean, Jarda, Polgar, Feher, Paravan, Bucur O., Pop Alexandru si Colta.

La finalul partidei Sandu Negrean a declarat: Ii felicit pe baieti pentru atitudinea si disponibilitatea la efort, dupa acest meci putem spune ca suntem multumiti de jocul ofensiv. Sambata jucam tot acasa cu FC Ariesul Turda, de la ora 12:00. Plecarea in stagiul de pregatire a fost amanata din cauza conditiilor meteo, astfel ca si in prima saptamana a lunii februarie ne vom pregati tot la Bistrita, sa vedem, daca plecam, va fii din 8 februarie. Saptamana viitoare vom mai juca 2-3 meciuri amicale".

Biroul de presa.

0 comentarii1365 vizualizări30 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0