Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 11846 vizitatori azi
Festivalul de Schi Fond si Biatlon.

Festivalul de Schi Fond si Biatlon este un eveniment sportiv deosebit, aflat la editia a II-a. Este organizat de CSM Bistrita, LPS Bistrita, DJTS Bistrita, Tasuleasa Social, Brigada 81 "G-ral Grigore Balan", Bistrita si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bistrita.Locatie- Piatra Fantanele/ pasunea Rusu, 01-02.-02- 2014.

Program:  Sambata- 01.02.2014

                   - ora 10: Cupa Cercetasilor

                   - ora 11: concursuri demonstrative

                   - ora 12: Cupa Tasuleasa

                 Duminica - 02.02.2014

                   - ora 10: Concurs schi fond junior

                   - ora11: Initiere in schi fond pentru toti doritorii

  Intr-un décor de basm s-au adunat schiori de toate varstele, reprezentanti ai institutiilor organizatoare precum si amatori, iubitori de sport si drumetii. Au fost alaturi de profesorii lor schioarele Mihaela Purdea si Ileana Hanganut,participante la olimpiade international. Mihaela Purdea a fost eleva a Sc. Gim. Nr.1, Bistrita , scoala unde a construit un teren sintetic de fotbal oferind astfel elevilor de aici conditii mai bune pentru sport precum si amatorilor din oras.Sunt mandra ca am avut o astfel de eleva care alaturi de performanta realizata in schi a fost si o eleva sarguincioasa devenind astfel un om deosebit! Sufletul acestui eveniment au fost profesorii Rodica Dragus, Maria Ilie si Popandron Viorel precum si reprezentanti ai armatei care au pregatit fasole la cazan cu muratura si paine de casa, ceai cald si biscuiti.

 A fost un evniment reusit asa cum demonstreaza si pozele pe care am reusit sa le realizez.

 

Cu respect, prof. Maria si Liviu POP

0 comentarii1589 vizualizări02 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0