Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 12434 vizitatori azi
Meci amical cu 7 goluri: Gloria Bistrita - Unirea Tarlungeni 4-3

 

Gloria si Tarlungeni s-au intalnit miercuri de la ora 11.00, pe o vreme superba de jucat fotbal si 15 grade Celsius la ora meciului. Bistritenii au inceput foarte bine jocul si au marcat rapid prin Norbert Polgar in minutul 9. Oaspetii au avut ocazia egalarii in minutul 25 dar Oghinciuc a parat lovitura de la 11 metri. S-a facut 2-0 cu putin timp inainte de pauza, a marcat pentru Gloria Olimpiu Bucur. A doua repriza a inceput total diferit iar oaspetii au marcat de 3 ori in 5 minute. Elek a reusit dubla iar Brujan si-a dus echipa in avantaj. Egalarea Gloriei avea sa vina prin minutul 70, Curtuius a marcat golul trei. Cu doua minute inainte de final, Colta a inchis tabela la 4-3 pentru Gloria.

Cristian Coroian si Sandu Negrean au inceput partida cu urmatoarea echipa: Oghinciuc - Budacan, Hlinca, Chibulcutean, Sanmartean - Polgar, Radu Marginean, Tegle, Chitu - O. Bucur, Bruma. In repriza secunda au evoluat: Oghinciuc - Tirca, Dan Matei, Fizesan, Jarda - Matis, Nalati, Feher, Campean - Colta, Curtuius.

La finalul partidei amicale directorul tehnic Cristian Coroian a declarat: "Sunt foarte multumit de felul cum s-au pregatit jucatorii. Nu am tratat jocul pentru a obtine cu orice pret o victorie, a fost o continuare a pregatirii noastre, am dorit doar sa facem un antrenament bun. Apreciez angajamentul si disponibilitatea la efort a jucatorilor, dupa cateva zile cu antrenamente foarte grele. Obiectivul nostru este promovarea in Liga I si meciurile cu adevarat importante sunt cele din campionat. E adevarat ca meciurile amicale dau moral si pentru asta e bine sa le castigi. E un plus ca am reusit sa invingem o echipa bunicica de Liga a II-a. O nemultumire a noastra e ca am primit trei goluri in cinci minute, au fost niste nesincronizari. Am jucat multe partide cu echipe de Liga a III-a, dar nu neaparat fiindca asa am vrut noi, ci pentru ca acestia au fost adversarii pe care i-am gasit. La noi nu exista jucatori batuti in cuie, nu exista titulari si rezerve, avem un lot numeros din care trebuie sa gasim cea mai buna formula pentru prima etapa".

Urmatorul meci amical are loc vineri de la ora 11.00 pe Stadionul "Jean Padureanu", iar in 22 februarie echipa va disputa ultima partida de verificare, in deplasare cu Olimpia Satu - Mare. Campionatul Ligii a II-a se reia in 1 martie, cand Gloria va evolua afara cu FC Bihor Oradea.

0 comentarii1456 vizualizări12 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0