Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 11940 vizitatori azi
Gloria - CS Bacau 3-1.

Stadionul "Jean Padureanu" din Bistrita a gazduit vineri de la ora 11:00 partida amicala dintre Gloria si CS Bacau (echipa din liga secunda). Bistritenii au deschis scorul dupa 8 minute, a marcat Marius Curtuius, care cu cateva minute inainte de pauza a reusit dubla. A fost 2-o la pauza, scor care avea sa se modifice in repriza secunda, CS Bacau a redus din diferenta in minutul 63 iar Gloria a refacut imediat diferenta de doua goluri, Colta a marcat pentru 3-1.

Conducerea tehnica a trimis in teren urmatoarea formatie: Tirca, Hlinca, Chibulcutean, D. Sanmartean - O. Bucur, R. Marginean, Tegle, M. Chitu - Bruma, Curtuius. Pe parcurs au mai intrat Uilean, Matis, Colta, D. Matei, Campean, Bolbos, Feher, Budacan, Nalati, Alexandru Pop si Antonache.

Sambata 22 februarie echipa bistriteana va sustine ultimul meci de verificare, in deplasare cu Olimpia Satu-Mare. Campionatul Ligii a II-a se reia in 1 martie cu etapa a 15-a, atunci cand Gloria va juca la Oradea cu FC Bihor.

Rezultatele Gloriei in amicalele jucate la Bistrita: 2-0 cu FCM Baia Mare, 7-2 cu Unirea Jucu, 3-0 cu Ariesul Turda, 2-1 cu Bucovina Pojorata, 1-1 cu Rapid CFR Suceava, 5-0 cu Sanatatea Cluj, 4-3 cu Unirea Tarlungeni, 3-1 cu SC Bacau. Un bilant cu 7 victorii si o remiza.

 

0 comentarii1260 vizualizări15 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0