Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 4744 vizitatori azi
Gloria Bistrita a fost invinsa la Oradea de FC Bihor.

In prima partida oficiala a anului 2014 Gloria Bistrita a fost invinsa la Oradea de FC Bihor, in ciuda faptului ca pana la momentul eliminarii a controlat jocul. In minutul 54 bihorenii reusesc sa deschida scorul, fiind si in superioritate numerica din minutul 39 cand Colta a fost trimis la vestiare pentru cumul de cartonase. Has l-a servit perfect pe Lukacs care a trecut de Albut si a trimis mingea in poarta. Gloria a ratat egalarea in minutul 76, Curtuius a trimis pe langa poarta.

Gloria a evoluat in urmatoarea formula: Albut - Tirca, Hlinca, Dan Matei, Dinu Sinmartean - Polgar (Chitu 65), Marginean, Nalati (Feher 74), Colta - Curtuius, Alexandru Pop (Budacan 46).

La finalul partidei, antrenorul Sandu Negrean a declarat: "Am controlat jocul pana in momentul in care am ramas in zece, am reusit sa facem posesie. Dupa eliminare jocul s-a echilibrat, dupa parerea mea Colta nu trebuia eliminat, s-a jucat mult la mijlocul terenului, nu au fost multe ocazii, ei au reusit sa marcheze cu o minge lunga trimisa prin spatele apararii noastre, a fost singura ocazie pe care au avut-o. Puteam egala prin Marius Curtuius insa acesta a trimis pe langa poarta dupa o centrare venita de la Dinu Sinmartean".

In etapa urmatoare Gloria o intalneste acasa pe CSM Ramnicu Valcea, sambata 8 martie de la ora 11:00 pe Stadionul "Jean Padureanu" din Bistrita.

 

0 comentarii1484 vizualizări02 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0