Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 2406 vizitatori azi
Denis Dobranis la 10 ani, Vicecampion European la GO la categoria sub 12 ani, in Anglia.

In perioada 1-3 martie 2014, in localitatea Bognor Regis din Anglia s-a desfasurat editia 2014 a Campionatului European de GO pentru Juniori. Competitia a reunit 90 de juniori din 12 tari ale Europei. Romania fost reprezentata aici de doi bistriteni: Denis Dobranis si Darius Dobranis, ambii elevi ai CNLR, legitimati la Palatul Copiilor din Bistrit.

 Indrumati de domnii profesori Teodor Virtic, Mirel Florescu (Pitesti ) si Catalin Taranu (Bucuresti) cei doi copii au reusit sa obtina rezultate de exceptie, astfel :

-Denis Dobranis, la doar 10 ani abia impliniti devine Vicecampion European la GO, categoria sub 12 ani, calificandu-se astfel la Mondialele de GO pentru Juniori, din Malaezia, Kuala Lumpur, pentru a doua oara consecutiv in ultimii 2 ani !

Aceasta calificare ii asigura participarea la o alta competitie importanta in GO, mai exact in Coreea de Sud, unde va avea loc  un campionat asiatic, la care sunt acceptati doar doi jucatori europeni sub 12 ani!

 

Darius  Dobranis (14 ani ), locul 9 mondial in 2011, la sub 12 ani, a reusit sa ocupe la aceasta competitie  un meritoriu loc 10 la sub 16 ani, categorie foarte puternica de jucatori !

Cei doi joaca go de la varste foarte mici, Darius de la 7 ani iar Denis de la 4 ani, antrenati fiind de domnul Vartic Teodor !

Seria performantelor celor doi copii se datoreaza unui studiu continuu de aproape 5 ani, a antrenamentului aproape zilnic si a seriozitatii de care au dat dovada in tot acest timp.

0 comentarii1792 vizualizări05 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0