Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 4892 vizitatori azi
O pasiune comuna.....Fotbal....joc frumos.

Clubul Sportiv "Fotbal Junior Ardealul Bistrita " isi doreste sa initieze in fotbal copiii talentati din BISTRITA-NASAUD si imprejurimi. O scoala care sa creasca viitori campioni de fotbal.

Scoli de fotbal sunt foarte multe, dar la scoala de fotbal "ARDEALUL JUNIOR" copiii invata abecedarul fotbalului modern dupa metodele si programa de formare a tinerelor talente din Germania .

Unul dintre cei mai de succes antrenori de fotbal din lume, castigator al Cupei Campionilor Europei / Liga Campionilor  cu doua cluburi diferite si ales de doua ori "Antrenorul anului in lume" - germanul Ottmar Hitzfeld, spune, despre metodele de antrenament folosite in formarea tinerilor fotbalisti, ca este un concept prin care se dezvolta imaginatia si creativitatea, formele de baza ale fotbalului, se educa tehnica corecta de joc si manipularea perfecta a balonului. Le ofera copiilor distractie, actiune si antrenament deasemenea.

Prin joaca, cu tehnici de antrenament moderne, antrenori calificati, invatam copiii cum sa atinga performanta .

Prin aceasta  ne deosebim de altii .

Proiectul nostru va demara sambata, 15 martie 2014 ora 11  pe baza sportiva FAIR PLAY din incinta Scolii Generale nr.4 Bistrita.


Va asteptam cu drag la deschidere.

 

 

0 comentarii1575 vizualizări14 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0