Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 17400 vizitatori azi
Echipa "Pokemonii" a castigat Cupa Prieteniei Bergenbier la Bistrita! (50 de poze)

Fotbalul intre prieteni merita sa ajunga la RIO!  Echipa "Pokemonii" a castigat Cupa Prieteniei Bergenbier la Bistrita! Inca o etapa de trecut si bistritenii pot ajunge la Rio!

24 de echipe s-au intrecut pe 22-23 martie in Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal din Bistrita. Marea castigatoare a fost echipa Pokemonii, care a trecut cu scorul de 7-6 de formatia Baza Sportiva Raoul. Bistritenii si-au asigurat prezenta in Turneul Final de Est, unde vor lupta pentru un loc in Marea Finala de la Rio!

Weekendul trecut baza sportiva "Alex" a devenit centrul fotbalistic al orasului Bistrita, unde cele mai bune echipe de amatori au luat startul in Cupa Prieteniei Bergenbier. Actiunea s-a desfasurat sambata si duminica sub ochii spectatorilor veniti sa-si incurajeze favoritii.

Finala s-a jucat intre Pokemonii si Baza Sportiva Raoul, iar in cele din urma baietii de la Pokemonii au iesit invingatori cu scorul de 7-6, la finalul unui meci foarte strans. Pokemonii vor reprezenta orasul Bistrita in Turneul Final de Est (Bacau, 23-24 mai), unde cele mai bune 16 echipe din aceasta parte a tarii se vor lupta pentru un loc in Marea Finala de la Rio.

"Noi jucam de 6-7 ani impreuna si ne-am antrenat foarte serios pentru Cupa Prieteniei Bergenbier, suntem foarte fericiti ca am castigat etapa de la Bistrita. O sa fie foarte greu la Bacau, dar cu putina sansa sper sa ajungem in semifinale! De acolo, orice este posibil!", au declarat fotbalistii echipei Pokemonii.

Recompensa a fost pe masura!

Toate echipele care au participat la Cupa Prieteniei Bergenbier au primit cate un bax de bere, iar castigatorii au fost recompensati cu un set complet de echipament sportiv. Finalistii au primit tricouri de sport.

Componenta echipei Pokemonii o puteti gasi aici: http://cupaprieteniei.ro/echipe/22441

Rezultatele tuturor meciurilor sunt disponibile aici: http://cupaprieteniei.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/program/bistrita

Mai multe informatii gasiti pe www.cupaprieteniei.ro

.

Foto de la 1 la 45 - Marius Chiuzan.

0 comentarii3003 vizualizări24 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0