Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
6 medalii pentru inotatorii de la CS Tibi la CN de inot Poliatlon la Pitesti.

Trei inotatori de la Clubul Sportiv Tibi,  Gherman Sorana, Moldovan Catalina si Ropan Stefan, au participat in perioada 21-23 martie 2014 la Campionatul National de Poliatlon (baieti 11-13  ani, fete 11-12 ani), desfasurat la Pitesti. Cele mai bune rezultate le-a obtinut Gherman Sorana care in echipa cu colegele de la SWC Cluj-Napoca a devenit tripla campioana nationala in probele de stafeta. Echipa formata din Dascal Ana, Valea Andrada, Zaharia Delia si Gherman Sorana a castigat toate cele 3 probe de stafeta de la categoria lor de varsta si anume 4x100 m mixt , 4x100 m liber si 4x50 m liber.

Ropan Stefan in echipa cu colegii de la SSV Suceava (Croitor Iulius, Cotos Serban si Brandis Vlad) a obtinut 3 medalii tot in probele de stafeta, bronz la 4x100 m mixt, argint 4x100 m liber si bronz la 4x50 m liber.

"Sunt multumit de rezultatele obtinute de sportivii clubului la acest Campionat National, toti trei sunt sportivi de perspectiva care au multe de demonstrat in viitor. Titlurile de campioana nationala in probele de stafeta obtinute de Gherman Sorana vor face sigur ca toti sportivii  clubului sa abordeze cu si mai multa seriozitate si ambitie antrenamentele si competitiile care urmeaza" a declarat presedintele clubului Tiberiu Horgos.

El a mai declarat "Urmatoarea perioada va fi una intensa nu doar prin participari la concursuri dar si prin competitiile pe care le organizeaza clubul nostru. Astfel in 19 aprilie 2014 organizam primul concurs de aquatlon copii (inot si alergare) din Bistrita, dar si din judetul nostru.

In 31 mai 2014 clubul nostru organizeaza turneul de polo pe apa pentru copii, fete si baieti, Cupa "Copilului", urmand sa fixam data si pentru Cupa "Stafeta familiei" la inot editia a II-a.

Seria de competitii organizate in aceasta perioada va culmina cu concursul international de inot "Summer Trophy" editia I-a, organizat de clubul nostru in parteneriat cu H2O Team din Tirgu Mures, ce se va desfasura in 21 iunie 2014 la bazinul din Complexul Muresul (Weekend) Tirgu Mures (bazin de 50 m, cronometraj electronic). Informatii despre aceaste competitii se gasesc ca de obicei pe site-ul clubului  www.inot-bistrita.ro".

 

 

0 comentarii3185 vizualizări25 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0