Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 16206 vizitatori azi
Metalul Resita - Gloria Bistrita 2-1.

Gloria Bistrita a fost invinsa sambata la Resita de Metalul, scor 2-1, in urma unui meci din care nu au lipsit eliminarile, la fel ca in ultimele 3 etape. Partida a contat pentru runda a 20-a din Liga a II-a, seria a II-a. Gazdele au condus cu 2-0, au marcat Adrian Stoica (minutul 6) si Laurentiu Bresneni (minutul 44) iar Curtuius (minutul 47) a redus din diferenta, in urma unei lovituri de la coltul terenului executata de Chitu care a trimis scurt pentru Dinu Sanmartean, acesta a centrat iar atacantul bistritean a marcat cu capul. La fel ca in ultimele trei meciuri, echipa lui Remus Vlad a ramas in inferioritate numerica, dupa ce portarul Calin Albut a primit cartonas rosu in urma unui fault comis la circa 30 de metri de poarta.

Formatia Gloriei: Albut - Tarca, Hlinca, Chibulcutean, D. Sanmartean - Polgar (Tegle 23), Fizesan, R. Marginean, M. Chitu (Oghinciuc 66) - Al. Pop (Curtuius 46), Bruma.

Dupa meci, directorul tehnic Remus Vlad a declarat urmatoarele:

"A fost un joc echilibrat, in sensul ca Metalul Resita a avut prima repriza, noi am avut-o pe cea de-a doua. Din pacate s-au comis niste greseli personale, pe fondul acestora am primit cele doua goluri, sunt greseli comise de jucatori cu experienta, in rest o atmosfera buna, un arbitraj corect, sigur ca niciodata nu e perfect, dar in acelasi timp ne-am bucurat ca am avut o asistenta la cel mai inalt nivel din partea federatiei, respectiv Domnul Presedinte Burleanu, cu o viitoare echipa de colaboratori Marcel Puscas si Aurel Ticleanu.

Cred ca nivelul de exprimare al celor doua echipe nu corespunde cu obiectivele pe care si le doresc. Imi pare rau ca in ultimele etape s-au produs niste gresesli taxate cu eliminari, cu toate acestea noi, cu tinerii pe care-i avem in lot, dorim sa construim o echipa tanara, sa-i promovam, sa ajunga la loturile nationale, si apoi cealalta dorinta a noastra de a ajunge in play-off si de a incerca promovarea. E nevoie de alte conditii financiare, de jucatori, Liga I este altceva decat ceea ce jucam noi sau celelalte formatii din Liga a II-a. Meciul cu ASA Tg Mures o sa fie decisiv pentru calificarea in play-off".

Echipa bistriteana a iesit iarasi din clasamentul play-off-ului, este acum pe 7, pozitie care duce in play-out. Mai sunt doua partide: in 5 aprilie acasa cu ASA Tg.Mures si in 12 aprilie cu Olimpia Satu-Mare, in deplasare.

0 comentarii1939 vizualizări29 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0