Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 28 Martie 2024 - 14587
CROSUL "GABRIELA SZABO".(60 de poze)

Sambata  12  aprilie  la  Bistrita  s-a  desfasurat  editia - 2014 - a  traditionalului cros "GABRIELA SZABO".  Un timp favorabil din punct de vedere meteo a facut ca aceasta editie sa se bucure de prezenta unui numeros public participant dar si asistent. Marea noastra atleta Gabi Szabo care ani la rand a patronat aceasta activitate a fost prezenta si de aceasta data in capitala judetului Bistrita-Nasaud, numai ca, la aceasta editie a avut o dubla calitate. Minunea blonda a venit la Bistrita asa cum o facea de multe ori cand timpul ii permitea ca si Cetatean de Onoare si amfitrioana competitiei care-i poarta numele. Datele problemei s-au schimbat intre timp, astfel ca aurul nostru olimpic a "descalecat" de aceasta data in orasul natal si in calitate ministru al sportului, o functie ca o recunoastere a meritelor ei de-a lungul timpului.

            Cu  modestia care o caracterizeaza Gabi nu a uitat sa dea mana cu fostii ei antrenori sau sefi pe linie sportiva, trecand in revista si prezenta zecilor de copii care au venit la editia 2014 a crosului sa alerge pentru sanatate dar si pentru Ministrul Gabi Szabo. 

  Daca tot a venit vorba de ministri, atunci se cuvine sa amintim si de celalat ministru al Bistritei, DOINA PANA, prezenta si ea la crosul din inima Bistritei. 

           Felicitari deopotriva concurentilor, organizatorilor si sustinatorilor prezenti la Editia 2014 a Crosului "Gabriela Szabo ".

 

           Anda Iakab.

0 comentarii2779 vizualizări12 aprilie 2014




rss 2.0
rss 2.0