Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 12550 vizitatori azi
Clubul moto Crazy Snails si-a expus motocicletele in cadrul Tuning Show Bistrita, 10-11 mai 2014.(20 de poze)

In acest sfirsit de saptamina, BHP Racing a organizat un eveniment de tuning auto, care s-a desfasurat in curtea Scolii Generale nr.1 din Bistrita. La eveniment au participat numerosi "tuneri" din toate colturile tarii. Pe linga expunerea masinilor participante s-au desfasurat si concursuri prin care s-au desemnat cele mai bune, frumoase, respectiv performante modele. De-asemenea s-au organizat si curse de drift demonstrativ.

In cadrul evenimentului, s-a amenajat un stand special in care membrii clubului moto Crazy Snails si-au expune motocicletele.

Cu aceasta ocazie vizitatorii au putut admira motocicletele de concurs ale celor trei piloti din cadrul Crazy Snails Racing Team, si anume:

- campionul en titre ROSBK Superbike 1000 Rookies, Iosif Ureche, care in acest an participa la clasa regina ROSBK Superbike 1000 cu o motocicleta BMW S1000RR;

- tinarul debutant, Nicolae Hoha, care in acest an va participa la clasa ROSBK Superbike 1000 Rookies cu o motocicleta Yamaha R1;

- clujeanul Ovidiu Marian, care in acest an participa la clasa ROSBK Supersport 600 Rookies cu o motocicleta Yamaha R6

Pilotii Crazy Snails Racing Team profita de ragazul pe care il au pina la urmatoarea etapa din Campionatul Dunlop Romanian Superbike 2014, care va avea loc la sfirsitul lunii mai in Ungaria, pe circuitul Panonniaring, oferind astfel bistritenilor ocazia de a se reintilni cu acestia, putind interactiona pe viu cu motocicletele de competitie alaturi de sponsorii oficiali si sustinatorii lor.

"Salutam initiativa celor de la BHP Racing pentru organizarea acestui eveniment in orasul nostru, ocazie pentru toti iubitorii de adrenalina si nu numai sa ia parte la un gen de manifestare foarte des intilnit si indragit in alte parti, atit in tara dar mai ales in strainatate, care aduna numerosi pasionati in ale motoarelor atit pe 2 cit si pe 4 roti. Profit de ocazie pentru a multumi sponsorilor si tuturor sustinatorilor Crazy Snails Racing Team, in special al campionului nostru Iosif Ureche, care, dupa numeroasele interpelari atit din partea presei cit si a opiniei publice, a obtinut sustinerea financiara a municipalitatii Bistrita, Iosif Ureche devenind astfel reprezentant oficial al Bistritei in cadrul participarii din Dunlop Romanian Superbike 2014." - a declarat, presedintele Crazy Snails, Mihai Ilies.

Pentru informatii suplimentare se poate vizita pagina oficiala a Crazy Snails Bistrita:

https://facebook.com/crazysnailsbistrita

.

Foto-reportaj de Marius Chiuzan.

.

0 comentarii1848 vizualizări11 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0