Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 22 Februarie 2020 - 10862 vizitatori azi
Tuning Show la Bistrita.

Weekendul acesta s-a desfasurat a 2-a editie a expozitiei masinilor modificate. Pasionati ai motoarelor de multi cai putere au putut vedea demonstratii cu masini in viraje - drifting pe intelesul tuturor, unde au putut chiar si vedea ce inseamna astfel de stil si abordare in sofat, unde campioni nationali ai acestui sport si-au aratat maiestria in arta derapajului controlat. Chiar daca spatiul nu a fost destul de mare totusi acesti piloti profesionisti au demonstrat ce inseamna sa controlezi masina in viteza. Fiind la a-2-a editie expozitia de masini s-a desfasurat in curtea Scolii Gimnaziale Nr. 1 unde publicul in numar mare a putut vedea o expozitie de masini modificate si una de motociclete. Desi au facut mult fum si multe gaze arse, show-ul a fost unul reusit, care a incintat publicul care a putut vedea pe viu in demostrativ cum se desfasoara un campionat de drifting.

Chiar daca in oras nu exista conditiile unui campionat de drifting ei au avut curajul si maiestria de a arata ce inseamna sa fi un pilot bun de drifting chiar daca o masina insumeaza o cheltuiala destul de mare totusi se gasesc pasionati al acestui stil de conducere.

 

Cristian Cojocar.

0 comentarii1561 vizualizări12 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0