Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 26792 vizitatori azi
Gimnastii bistriteni - campioni nationali la Juniori 1 si junior 2.

La o saptamana dupa concursul fetelor, la Onesti, peste 70 de gimnasti juniori si-au disputat, pe 27 si 28 iunie, titurile nationale in cadrul probelor de sol, cal cu manere, inele, sarituri, paralele si bara fixa.

    In competitia masculina au fost  sportivi ai cluburilor LPS Bistrita, CSS Dinamo, CSS Lugoj, CSS Resita, CSS Sibiu, CSS Timisoara, LPS Arad, CSS Buzau, CSS Brasov, Steaua Bucuresti, CSM Resita si CSS Sf. Gheorghe.

    Competitia a fost dominata clar de gimnastii de la LPS Bistrita, pregatiti de colectivul format din Augustin Pop, Liviu Pop, Lucian Alexa si Cornel Burduhosu, bistritenii reusind sa devina campioni nationali atat in concursul juniorilor 1 si cel al juniorilor 2, nivel 3, de asemenea echipa LPS 2 a reusit sa termine pe locul 3 in concursul juniorilor 2, nivelul 3.

    In concursul juniorilor 1, Bogdan Necsa, George Onciul si Vlad Cristea au terminat cu aproape un punct avans in fata celor de la CSS Dinamo Bucuresti, in timp ce la juniori 2, Razvan Marc, Radu Berariu, Daniel Cira, Robert Somesan au terminat cu un punct si jumatate peste CSS Dinamo, pe pozitia a treia terminand Claudiu Marginean, Darius Ivan, Alexandru Pop, Darius Ciurar.

   De asemenea Bogdan Necsa a obtinut medalia de argint in concursul individual compus al juniorilor 1.

O reusita extraordinara de care sunt mandrii antrenorii, gimnastii si familiile lor . Altcuiva ii pasa???

Fratii POP nu  au spus inca totul in gimnastica dar si-au pregatit urmasi demni din randul gimnastilor lor: Lucian Alexa si Cornel Burduhosu. Anii au trecut ca gandul, Liviu Pop era asteptat cu nerabdare de la concurs de fetele lui, acum il asteapta la fel nepotii!

 

Maria Pop.

1 comentariu2163 vizualizări30 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0