Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 3538 vizitatori azi
Urban Flow Ride - concurs de trial.

Luna iulie a insemnat pentru Bistrita, fara doar si poate, o perioada oportuna in dezvoltarea culturii locale prin festivaluri de muzica, poezie, arta, dar reprezinta si un prilej pentru a promova sportul. Astfel a aparut Urban Flow Ride - concurs de trial - care are ca scop evidentierea ciclismului. Evenimentul organizat de Bistrita DH (asociatia de ciclism montan infiintata in 2007) este rezultatul editiilor anterioare de Flow Ride si anul acesta va avea loc in parcarea Salii Polivalente intre 25 si 27 iulie.

Conform organizatorilor, ciclismul este o miscare, iar trialul reprezinta doar o ramura a acestuia. Familiarizarea publicului bistritean cu acest sport este primul pas in dezvoltarea acestui sport pentru editiile urmatoare.

Evenimentul are ca sponsori si parteneri Transilvania Custom, Dynamic Tools, Plan B, SOHO, Flow Stickers, Eco Mass, RCB 97, Saal Impex, Impress, Primaria Municipiului Bistrita.

0 comentarii1645 vizualizări26 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0