Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 26 Martie 2023 - 14587
Un nou sezon competitional inceput cu succes de Clubul Sportiv Tibi.

La Brasov in 6-7 septembrie 2014 s-a desfasurat competitia de inot Cupa Contratimp editia a II-a, competitie la care au participat si inotatori de la Clubul Sportiv Tibi din Bistrita. Reprezentantii clubului Horgos Tiberiu si Oltean Paul au deplasat urmatorul lot: Bora Carla, Busuioc Andreea, Dragan Daria, Gherman Sorana, Moldovan Catalina, Mihali Noemy, Cartis Horia, Farkas Cristopher, Turlas Vlad, Ropan Stefan.

Concursul s-a desfasurat pe parcursul a trei reuniuni in sistem open, dar cu premieri pe categorii de varsta. Dupa cele trei reuniuni bilantul clubului a fost de 4 medalii de aur, 3 de argint si 3 de bronz.

Au obtinut medalii:

-         de aur: Gherman Sorana la 50 m fluture, 50 m spate, 100 m spate si Moldovan Catalina la 100 m bras

-         de argint: Gherman Sorana la 50 m liber, 100 m liber si Moldovan Catalina la 50 m bras

-         de argint: Moldovan Catalina la 50 m liber, Ropan Stefan la 50 m bras si stafeta clubului la 4x50 m liber (componenta mixta, fete si baieti nascuti 2002-2003)

 "Consider ca am inceput noul sezon competitional cu bine, am in vedere ca suntem la inceputul perioadei de pregatire, in acest sens ii felicit pe sportivii clubului care au participat la acest concurs. Urmeaza pentru noi un bogat program competitional la care vom participa, dar si o actiune de selectie pentru sectiile de inot si polo pe apa" a declarat presedintele clubului Horgos Tiberiu.

0 comentarii2863 vizualizări10 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0