Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 26 Martie 2023 - 14587
Sportivi de la CS Tibi la Campionatul National de inot copii 10-11 ani.

In perioada 12-13 noiembrie 2014 in bazinul olimpic din Bacau s-a desfasurat campionatul national de inot copii 10-11 ani. Dintre sportivii antrenati la CS Tibi au participat Popescu Robert, Scurtu Andrei si Muresan Arthur insotiti de presedintele clubului bistritean Horgos Tiberiu. Primii 2 au facut echipa cu 2 colegi de la H2O Team Tirgu-Mures, Gergely Ferenc si Roman Paul, pentru a participa in probele de stafeta.

Presedintele clubului bistritean a declarat "In proba de stafeta 4x50 m mixt Popescu Robert si Scurtu Andrei au ocupat locul 4, un rezultat foarte bun daca avem in vedere ca au concurat in seria cea mai slaba valoric, si de aici prin rezultatul obtinut au urcat pana pe locul 4. Multe din recordurile personale ale celor 3 sportivi au fost imbunatatite, deci in general sunt multumit de comportarea sportivilor clubului la acest concurs. Cu aceasta ocazie anuntam din nou ca actiunea de selectie pentru sectia de inot si polo pe apa este o actiune continua."

0 comentarii2898 vizualizări19 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0