Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
5 sportivi de la CS Tibi la etapa regionala a Campionatului National de inot copii 10-11 ani.

CS TIBI a participat cu 5 sportivi,  Bora Carla, Turlas Vlad, Chibulcutean Beatrice, Popescu Robert si Scurtu Andrei la etapa regionala a Campionatului National de inot, copii 10-11 ani, care s-a desfasurat in Baia Mare. Simultan au fost organizate astfel de etape regionale si la Pitesti, Bacau, Resita si Izvorani. Aceasta etapa regionala a constituit si criteriu de acces la Campionatul National la aceleasi categorii de varsta, care se va desfasura in luna iulie, inotatorii avand de indeplinit un barem in proba de 200 m liber.

Toti sportivii de la CS TIBI au realizat baremul si s-au calificat pentru Campionatul National, dar au avut si clasari foarte bune inclusiv 2 locuri pe podium prin Bora Carla, argint la 200 m liber si bronz la 50 m liber.

"De anul acesta sistemul competitional a fost schimbat, se desfasoara etape regionale, unde trebuie realizat baremul la 200 m liber pentru categoriile copii 10-11 ani si cadeti 12 ani si 400 m liber la cadeti 13-14 ani, pentru a putea participa la campionatele nationale. Consideram benefica aceasta schimbare a sistemului competitional, implicit noile categorii de varsta, dar consideram ca ar fi necesara introducerea unui barem pentru fiecare proba in parte. Felicit sportivii clubului pentru ca si-au realizat baremul, pentru ca si-au doborat recordurile personale in majoritatea probelor la care au concurat. Ne bucuram pentru cele 2 clasari pe podium prin Carla Bora. De altfel in proba de 200 m liber ea detine in acest moment al 4-lea timp pe tara obtinut la aceste regionale, conform rezultatelor de la toate centrele regionale. Urmeaza o perioada cu mai multe concursuri in tara si strainatate (Ungaria si Austria). Primele 2 dintre ele sunt Cupa Primaverii la Gura Humorului in 4 aprilie si etapa regionala la cadeti 12-14 ani, pentru noi tot la Baia Mare in 17-19 aprilie."

 S.R.

0 comentarii3276 vizualizări29 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0