Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 26 Martie 2023 - 14587
Toti sportivii de la CS Tibi calificati pentru etapa finala a CN.

Intre 17-19 Aprilie s-a desfasurat la Bacau, Pitesti, Baia Mare, Resita, Izvorani  campionatul national de cadeti la inot, etapa regionala.

Daca in luna martie CS Tibi a avut 5 sportivi la campionatul similar la categoria copii 10-11 ani, acum a participat cu 6 sportivi la aceasta etapa regionala, 5  in Baia Mare (Brehar Ruxandra, Dragan Daria, Gherman Sorana, Moldovan Catalina, Muresan Arthur) si unul in Bacau (Ropan Stefan). Acest concurs a constituit si un criteriu de calificare pentru etapa finala a campionatului national, cei de 12 ani au avut de realizat un barem in proba de 200 m liber, iar cei de 13-14 ani in proba de 400 m liber. Dupa ce in martie toti cei 5 sportivi de la categoria copii s-au calificat in faza finala a campionatului national la categoria lor si acum toti cei 6 participanti la categoria cadeti s-au clasificat mai departe in faza finala. In afara de proba in care au realizat baremul sportivii au mai participat la inca cate 4 probe unde au obtinut rezultate bune, cel mai bun rezultat fiind medalia de aur in proba de 100 m bras obtinuta de Ropan Stefan.

 "La fel ca in martie cand toti cei 5 sportivi de la categoria copii (10-11) ani s-au calificat cu usurinta pentru etapa finala, acum toti cei 6 cadeti (12-14) ani care au participat la etapa regionala s-au calificat tot cu usurinta mai departe. In acest sens ii felicitam, dar ne bucuram si pentru timpii obtinuti in majoritatea probelor. Trebuie sa evidentiem rezultatul obtinut in proba de 100 m bras de deja cunoscutul Ropan Stefan. Amintesc ca la inceputul lunii aprilie clubul sportiv Tibi a participat cu un lot de 20 sportivi la Cupa Primaverii, in Gura Humorului, unde inotatorii clubului au obtinut  17 locuri 1, 16 locuri 2 si 17 locuri 3, 5 titluri de cel mai bun sportiv al categoriei de varsta si locul 2 in clasamentul pe echipe." a declarat presedintele clubului Horgos Tiberiu.

0 comentarii2800 vizualizări22 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0