Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Rezultate bune pentru CS Tibi la concursul international de inot Cupa Mures.

In data de 16 mai 2015 la Tirgu Mures s-a desfasurat a XXII-a editie a concursului international de inot Cupa Mures si Memorialul "Tóth Páll József". La competitie au participat peste 300 de sportivi de la 26 de cluburi din tara, Ungaria si Slovacia. Clubul sportiv Tibi a avut inscrisi 23 de sportivi dintre care au participat 20: Bora Carla,

Chibulcutean Beatrice, Dragan Daria, Brehar Ruxandra, Gherman Sorana, Moldovan Catalina, Barcan Alexandru, Ilisuan Alex, Cartis Horia, Deac Darius, Farkas Cristopher, Georgita Rares, Harsan Robert, Mezdrea Banu Alex, Pop Darius, Olaru Luca, Popescu Robert, Scurtu Andrei, Muresan Arthur, Ropan Stefan.

Sportivii clubului bistritean au obtinut 10 medalii, 3 de aur, 5 de argint si 2 de bronz.

- aur: Ropan Stefan (la 100 m liber, 100 m bras), Bora Carla (aur la 50 m liber)

- argint: Ropan Stefan(la 100 m spate, 100 m fluture), Popescu Robert (la 50 m spate), Gherman Sorana (la 100 m spate), Moldovan Catalina (la 100 m liber)

- bronz: Moldovan Catalina (la 100 m spate, 100 m bras)

Presedintele clubului Horgos Tiberiu a declarat "In general sunt multumit de rezultatele obtinute de sportivii nostri. Ii felicit pe toti dar mai ales pe cei care au realizat recorduri personale in unele probe. Suntem incantati de progresul inregistrat in ultimul timp de Mezdrea Banu Alexandru, Ilisuan Alex si Scurtu Mihai. Urmatorul concurs la care vor participa inotatori din clubul nostru este "International Speedomeeting", o puternica competitie internationala care se va desfasura in orasul Wels din Austria. Este o premiera pentru inotatorii clubului nostru aceasta prima participare la un concurs din Austria. Orasul Wels este infratit cu Bistrita, iar proiectul "INOTUL PUNTE DE LEGATURA INTRE ORASELE INFRATITE BISTRITA SI WELS", proiect cofinantat din bugetul local al municipiului Bistrita pe anul 2015 face posibila aceasta participare."

 

R. S.

0 comentarii3234 vizualizări20 mai 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0