Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 26 Martie 2023 - 14587
6 medalii pentru CS Tibi in orasul infratit cu Bistrita, Wels din Austria.

Clubul sportiv Tibi este beneficiarul proiectului "Inotul punte de legatura intre orasele infratite Bistrita si Wels", proiect cofinantat din bugetul local al municipiului Bistrita pe anul 2015. Proiectul a facut posibil ca un lot de inotatori format din Cartis Horia, Farkas Cristopher, Mezdrea Banu Alex, Bora Carla, Chibulcutean Beatrice, Popescu Robert, Scurtu Andrei, Dragan Daria, Muresan Arthur, Brehar Ruxandra, Gherman Sorana, Moldovan Catalina, Ropan Stefan, insotiti de presedintele clubului Horgos Tiberiu sa participe in perioada 23-24 mai 2015 la concursul "International Speedomeeting" desfasurat in orasul infratit Wels.

Competitia a ajuns la editia 43-a si a reunit 892 de sportivi din 12 tari si anume Austria, Bielorus, Cehia, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Ungaria, Uzbekistan.

Sportivii bistriteni au reprezentat cu cinste orasul lor, au obtinut 6 medalii, una de aur (Farkas Cristopher la 50 m fluture), una de argint (Cartis Horia la 50 m bras), patru de bronz (Bora Carla la 50 m liber, fluture, bras, Moldovan Catalina la 100 m bras).

Presedintele clubului bistritean a declarat "Suntem bucurosi ca acest proiect a permis aceasta participare la un concurs atat de important, participare care a fost posibila si prin sprijinul acordat de catre parintii copiilor participanti. A fost un concurs extrem de greu, desfasurat in bazin descoperit, in conditii meteo total nefavorabile. Sportivii bistriteni au avut o comportare meritorie, ii felicit pentru aceasta. Multumesc in mod deosebit parintilor care ne-au insotit, pentru ajutorul acordat in timpul concursului. In ciuda organizarii impecabile, din cauza vremii nefavorabile fara ajutorul parintilor nu ne-am fi descurcat.".

 

R.S.

0 comentarii2737 vizualizări27 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0