Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 4090 vizitatori azi
Colibita Bike fest 2015.

Mai sunt doar cateva zile si pregatirile pentru Colibita Bike Fest se apropie de final. Echipa de organizatori are multa treaba ca sa poata duce la bun sfarsit un asemenea eveniment! Nici unul dintre participanti sau privitori nu pot sti ce este in spatele unui astfel de concurs pana nu pun si ei mana sa vada ce inseamna de fapt organizare. Azi ma certa un bun prieten de-al meu (si pe buna dreptate) tot biciclist din breasla noastra ca nu am facut un anunt official in mass-media despre concursul de la Colibita. As mintii daca as spune ca nu am avut timp doar ca prinsa cu alte treburi de ale mele si cele legate de concurs pur si simplu nu m-am gandit ce benefic ar fi un anunt la ziare sau televiziuni. Avem nevoie de multa lume sa se implice ca totul sa fie mai bine organizat anul acesta .

Sambata 15 august ziua Sfintei Maria va invit pe toti cu mic cu mare sa participati la Concursul Colibita Bike fest chiar daca nu concurati poate dati o mana de ajutor la organizatore sau macar ca si privitori. Cel mai important este sa va alaturati noua !

Am modificat traseul de anul trecut ca sa incercam sa-l aducem mai mult de ceea ce inseamna marathon de bicicleta montana astfel ca urcarea va avea loc tot pe drumul forestier Stegea dupa care se continua prin poiana Jirezi, Trei Hotare, Cofuri se coboara in Mitza si pe drumul de langa magazinul din Mitza se urca pe Casaru si se coboara pe drumul Blajului si intoarcerea la finish un total de aproximativ 60 km.

Traseul pentru amatori ramane acelasi tot o tura de lac ce masoara aproximativ 25 km la fel si la alergatori.

Inaintea starului va avea loc sedinta Tehnica la ora 9.30, se vor da detalii referitoare la traseu precum si la punctele de alimentare si hidratare.

Startul la concursul de XC Maraton proba Pro va fi la ora 10.00 urmatorul start la ora 10.15 min la proba de Xc Maraton Amatori si la ora 10.30 proba de Semimaraton alergare .

Premierea va avea loc in aceeasi zi la ora 17.00.

Va asteptam cu mare drag.

 

 

Camelia Stefanescu.

0 comentarii1904 vizualizări12 august 2015
rss 2.0
rss 2.0