Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 26728 vizitatori azi
Flow Ride - adrenalina, spectacol de clasa si accidente inerente la Bistrita.(45 de poze)

Astazi se desfasoara finala concursului Flow Ride 4 Fun de la Bistrita, mai precis cu plecare de la "Antena" din Padurea Codrisor si sosire langa malul raului Bistrita, in apropiere de Vama Veche si Strandul Codrisor.

Ieri in sesiunea de calificari au fost cateva coborari spectaculoase, in mare viteza unde ciclistii au atins viteze ametitoare, 50-60 km la ora, in zone abrupte si intunecoase, sau pe pante si rampe foarte periculoase. Cu toate ca au fost probele de calificari la fete si baieti juniori si seniori, nici un biciclist nu a ezitat sa incerce traseul extrem de dificil, de nivel international, ingenios realizat. In acesta situatie au aparut si accidentarile, 3-4 cazaturi fiind mai dure, soldate cu escoriatii, tasari de oase, posibile fisuri sau fracturi.

Din fericire pe traseu dar mai ales pe portiunea cea mai periculoasa au fost  mai multe echipe din partea organizatorilor si ai Serviciului Judetean Salvamont care au actionat prompt, oferind asistenta medicala, transport spre cortul de asistenta sanitarea si sustinere tehnica.

In final etapa de sambata din calificari s-a incheiat cu bine, fiind garantia unui concurs si a unui spectacol desavarsit astazi de la orele 13.00 cand are loc finala.

 

Marius Chiuzan.  

0 comentarii2240 vizualizări30 august 2015
rss 2.0
rss 2.0