Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 25290 vizitatori azi
Meci demonstrativ si prezentarea noului lot al echipei de hadbal feminin CSM Bistrita.

Marti, 8 septembrie la ora 17:30, la Sala Polivalenta, are loc un meci demonstrativ si prezentarea noului lot al echipei de hadbal feminin CSM Bistrita. Noua echipa de handbal feminin CSM Bistrita va sustine marti la ora 17:30 si miercuri la ora 10:00 doua meciuri demonstrative in partida HCF Piatra Neamt. Echipa antrenata de Horatiu Pasca si Radu Moldovan, va debuta in noul sezon competitional din 19 septembrie cu o prima tinta: promovarea in prima liga.

            Handbalul feminin din judetul Bistrita-Nasaud va avea marti un nou inceput si din acest motiv, Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Domnul Emil Radu Moldovan, ii invita pe toti iubitorii sportului, marti la ora 17:30 la Sala Polivalenta din Bistrita, la cel mai important eveniment al sportului de masa, din aceasta toamna.

            Emil Radu Moldovan, Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud: Sportul este unul dintre cele mai importante elemente pentru dezvoltarea armonioasa a tinerilor! Simt ca judetul nostru are nevoie de un reper din punct de vedere al sportului de masa si cred cu tarie ca handbalul feminin poate constitui acest reper!

CSM Bistrita poate deveni o echipa etalon pentru handbalul Romanesc, dar pentru acest lucru, echipa noastra are nevoie si de sustinerea noastra, a bistritenilor! Va invit sa ne vedem marti la ora 17:30 la Sala Polivalenta si impreuna sa fim parte la un nou inceput al handbalului feminin bistritean!

O comunitate, o echipa, Acelasi vis! CSM Bistrita!

 

Bogdan-Gruia IVAN

Purtator de cuvant CJ Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2359 vizualizări07 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0