Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 26 Martie 2023 - 14587
CS Tibi a inceput noul sezon competitional la Brasov.

In elegantul bazin olimpic din Brasov, dotat cu o tribuna de 700 locuri s-a desfasurat in perioada 18-20 septembrie a III-a editie a Cupei Contratimp la inot. La aceasta competitie, prima din programul sezonului de toamna, care a adunat peste 550 de inotatori au participat si 8 sportivi de la CS Tibi: Bora Carla, Dragan Daria, Moldovan Catalina, Ilisuan Alex, Farkas Cristopher, Pop Darius, Popescu Robert, Ropan Stefan.

Concursul s-a desfasurat in sistem open, cu premieri pe categorii de varsta si sex. Sportivii de la CS Tibi au obtinut 4 medalii de bronz prin: Bora Carla la 400 m liber, Moldovan Catalina la 100 m bras si 400 m liber si Ropan Stefan la 200 m bras.

"Concursul a fost foarte puternic, o dovedesc timpii cu care s-a castigat desi concursul s-a desfasurat la o data prea apropiata de reluarea antrenamentelor de catre majoritatea cluburilor. In afara de clasarile pe podium am avut si alte clasari aproape de podium, ma refer la multe clasari pe locul 4, Moldovan Catalina in 7 probe, Bora Carla in 2 probe si Ropan Stefan in 2 probe. Avand in vedere ca am reluat antrenamentele recent ma declar multumit de rezultatele obtinute de sportivii clubului. Urmeaza alte concursuri la care vom participa, la Turda  in 17-18 octombrie si apoi in Ungaria. Am avut o lunga perioada de selectie pentru inotul de performanta, care se va finaliza cu un concurs pentru cei din Bistrita si nu numai, care nu fac inca inot de performanta.

Vom organiza si prima editie a concursului de aquathlon (inot + alergare). Competitia are doua probe: alergare si inot si se adreseaza copiilor din judet. Distantele sunt stabilite in functie de categoriile de varsta si trebuiesc parcurse de fiecare concurent, timpul final fiind dat de suma timpilor obtinuti in cele doua probe. Catagoriile de varsta vor fi: copii 8-9 ani, copii 10-11 ani, cadeti 12-14 ani. Alte detalii vor aparea in curand pe site-ul clubului www.inot-bistrita.ro" a declarat presedintele clubului Horgos Tiberiu.

 

R.S.

0 comentarii2688 vizualizări23 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0