Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 23 Septembrie 2020 - 40056 vizitatori azi
Sah Club Bistrita va juca din nou in divizia A pe echipe.

Sah Club Bistrita,singurul club de sah din judet afiliat la Federatia Romana de Sah, va juca din nou in divizia A pe echipe dupa o pauza de 5 ani (ed.2010) interval de timp in care a evoluat in divizia B.

In perioada 2-11 octombrie 2015, clubul nostru va participa la Mamaia, la campionatul national de sah pe echipe divizia A. Alaturi de echipa noastra vor mai participa inca 9 echipe din tara, dupa cum urmeaza:

1.SAH CLUB OLTENIA CRAIOVA

2.CS SINANDREI-CSS NR.1 TIMISOARA

3.CS OTOPENI

4.ACS SAH CLUB VADOS ARAD

5.CSM CORAL IMPEX CLUJ NAPOCA

6.CS MUNCITORUL RESITA

7.ACS COMEX BUCURESTI

8.CSU ALEX BRASOV

9.ACS PHEONIX BUZAU

Din cele 10 echipe participante, primele 2 promoveaza in superliga si ultimele 3 retrogradeaza in divizia B.O echipa este compusa din 6 jucatori (5 seniori+1 junior). Farmecul echipei bistritene este ca ea se numara printre putinele echipe de sah care au in componenta doar jucatori localnici, marea majoritate a echipelor avand jucatori si din alte orase sau chiar din strainatate. In aceeasi perioada la Mamaia, are loc si superliga de sah pe echipe, unde evolueaza o intreaga pleiada de mari maestrii din Romania si strainatate. Ne bucuram ca avem onoarea sa participam la acest regal al sahului romanesc.

Voi reveni cu informatii proaspete dupa intoarcerea de la competitie.

 

Cu stima,

Maestru FIDE,

Rusan Paul-Cristian

0 comentarii1946 vizualizări25 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0