Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 11828 vizitatori azi
Gimnastica bistiteana pe podium.

La Bucuresti are loc cea  de a 68-a editie  a Campionatului National Individual Open si a Campionatului National al Reprezentativelor de Club - editia 2015.  Se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Gimnastica in Sala Polivalenta din Capitala, dupa programul care poate fi vazut in afisul concursului (vezi foto).

 Vineri, de la ora 15.00 - "ziua baietilor" (individual compus si echipe). Sambata este randul fetelorDuminica, finalele pe aparate. Vineri, 25 septembrie - concursul baietilor, la final urmand a fi cunoscut noul campion la individual compus, echipa invingatoare a anului, precum si finalistii pe aparate. Avand in vedere ca actuala editie se desfasoara si cu putin timp inaintea Campionatelor Mondiale de la Glasgow (23 octombrie - 1 noiembrie), intrecerile de la "Polivalenta" reprezinta un nou test pentru componentii loturilor nationale, dar si posibilitatea pentru toti cei ce iubesc gimnastica sa vada la lucru nume bine cunoscute in arena mondiala a acestui sport, vor putea asista la reveniri spectaculoase in arena competitionala. Marian Dragulescu, revine la nationala de gimnastica dupa 4 ani, bine pregatit, cu speranta de ajuta echipa dar si de a mai castiga o singura medalie care lipseste din palmaresul sau impresionant. La fete, revine Catalina Ponor care de asemenea va da un impuls si o valoare incontestabila echipei feminine de gimnastica.

La baieti, titlurile au fost adjudecate de CRISTIAN BATAGA (CSM Bistrita) si echipa DINAMO BUCURESTI (Andrei Muntean, Andrei Ursache, Andrei Groza, Robert Ghiuzan), pe treptele urmatoare ale podiumului urcand Andrei Muntean si Andrei Ursache (individual compus), respectiv CSM  Bistrita si Steaua Bucuresti (echipe)

Azi, sambata 26 septembrie de la ora 17.00, incepe concursul feminine.

 

Maria Pop.

0 comentarii1652 vizualizări26 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0