Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 12458 vizitatori azi
CUPA ROMANIEI: PROGRAMUL OFICIAL AL OPTIMILOR DE FINALA.

Primele trei partide ale rundei se vor disputa marti, 27 octombrie, alte trei se vor juca miercuri, 28 octombrie, iar restul sunt programate pentru data de 29 octombrie. Astazi, 5 octombrie, au fost stabilite zilele si orele de disputare ale partidelor contand pentru faza optimilor competitiei Cupa Romaniei, editia 2015-2016. Cu mentiunea ca toate partidele vor fi televizate, iata si programul rundei:

marti, 27 octombrie

? FC BRASOV - AFC ASTRA, ora 17:00, stadionul Tineretului (Brasov)
? CS CONCORDIA CHIAJNA - CSMS IASI, ora 19:00, stadion Concordia (Chiajna)
? ACS POLI TIMISOARA - FC PETROLUL, ora 21:00, stadion Dan Paltinisanu (Timisoara)
 
miercuri, 28 octombrie

? SPORT CLUB BACAU - ASA 2013 TARGU MURES, ora 16:00, stadion Letea (Bacau)
? FC VIITORUL 2 - FC CFR 1907 CLUJ, ora 18:00, stadion Central (Ovidiu)
? PANDURII LIGNITUL TG. JIU - DINAMO 1948, ora 20:30, stadion Municipal (Drobeta Turnu Severin)

joi, 29 octombrie

? FC VIITORUL - AFC BOTOSANI, ora 18:00, stadion Central (Ovidiu)
? ACS FCM BAIA MARE - FC STEAUA BUCURESTI, ora 20:30

Toate partidele din cadrul optimilor de finala vor fi televizate

Jocurile din optimile si sferturile de finala se disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipei de categorie inferioara sau mai slab clasata in campionatul precedent. In cazul in care jocurile din Cupa Romaniei urmeaza sa fie televizate in direct si sunt programate in nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii (conform art.30.6.1 din ROAF).
 
In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri si, dupa caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsa (conform art. 30.9 din ROAF).
 
In jocurile la care participa echipe din Liga 2 sau Liga I se pot efectua maximum 3 inlocuiri  de jucatori (conform art. 30.11 din ROAF).
 
In privinta numarului maxim de jucatori extracomunitari folositi in jocurile de din Cupa Romaniei, se aplica urmatoarele reguli:
a) daca intr-un joc se intalnesc echipe din aceiasi categorie, se aplica regulile stabilite pentru categoria respectiva;
b) daca intr-un joc se intalnesc echipe din categorii diferite, se aplica regulile stabilite pentru categoria superioara (conform art. 30.12 din ROAF).
 
In cazul jocurilor desfasurate intr-o singura mansa, pe terenul uneia dintre echipe, cheltuielile se efectueaza de clubul organizator, iar dupa scaderea cheltuielilor de organizare, suma ramasa se va repartiza fiecarei echipe in proportie de 50% din beneficiul net. Daca din incasari nu rezulta beneficiu, fiecare club va suporta in mod egal acoperirea cheltuielilor. Beneficiul fiecarei echipe va fi achitat in termen de cel mult 15 zile de la data disputarii jocului.
 
In caz de litigiu, competenta solutionarii apartine Comisiei de Disciplina si Etica a FRF (conform art. 30.13 din ROAF).

Echipele programate in Cupa Romaniei nu pot renunta la jocuri si nici nu pot disputa jocuri amicale in zilele in care au fost programate, sub sanctiunea eliminarii lor din campionatul in care participa.

 

 

Departamentul Comunicare al Federatiei Romane de Fotbal

 Mihai Andries -Asistent comunicare

 

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL

Bucuresti, Casa Fotbalului, Str. Serg. Vasile Serbanica nr. 12

Sector  2, RO - 022186, F: +40 21 302 91 63

M: +40 752 296 027  E: mihai.andries@frf.ro  |  http://www.frf.ro

0 comentarii1603 vizualizări05 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0