Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 18 Ianuarie 2021 - 13268 vizitatori azi
20 de propuneri din BN pentru completarea si modificarea Legii Educatiei Fizice si Sportului 69/2000.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud, in data de 10 martie 2011 orele 13.00 in sala de sedinte a Clubului Sportiv Municipal Bistrita a organizat o masa rotunda pe tema completarii si modificarii unor articole de lege din Legea Educatiei Fizice si Sportului 69/2000, conform adresei nr.626/22.02.2011 primita din partea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

            S-au transmis invitatii la factorii cu atributii in activitatea sportiva, la asociatiile judetene pe ramura de sport si principalele cluburi sportive implicate in sportul de performanta din judet.

            Multumim pentru prezenta reprezentantilor Directiei Judetene de Sanatate Publica, Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Asociatiei Judetene de Arte Martiale, Asociatiei Judetene de Fotbal, Asociatiei Judetene Sportul pentru Toti, Clubului Sportiv Municipal Bistrita, CS Dans Floris, CS Karate Club, CS Hercules, CS Hand Sport si Handbal Club Municipal 2009.

            In urma discutiilor si dezbaterilor avute, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud va transmite Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret un numar de 20 de propuneri pentru completarea si modificarea Legii Educatiei Fizice si Sportului 69/2000.

            Directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud isi exprima regretul ca majoritatea beneficiarilor directi ai acestei legi nu si-au manifestat interesul pentru a raspunde oportunitatii de a aduce modificari si completari acestei legi,  cei interesati fiind prezenti intr-un numar redus.

 

 

 

 

                                                                      Director executiv,

                                                                             prof. Raoul Stefan Zanca

0 comentarii2289 vizualizări11 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0