Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Concursul de selectie pentru inotul de performanta, un succes pentru CS Tibi.

Sambata 7 noiembrie a fost mare animatie la Centrul Spa Schreiner, unde CS Tibi in colaborare cu Centrul Spa Schreiner a organizat un concurs de inot pentru copii. Au participat 67 de concurenti nascuti 2006-2011 in cadrul a trei categorii: incepator, mediu si avansat. Concursul a reprezentat si criteriu de selectie pentru grupele de performanta ale clubului sportiv Tibi.

In deschiderea concursului sportivii din grupele de performanta ale clubului au facut o demonstratie pentru cei care aspira sa ajunga ca si ei, dar si pentru parintii acestora.

Presedintele clubului Horgos Tiberiu a declarat: "Este imbucurator ca la un astfel de concurs sa avem atat de multi participanti, la fel este imbucurator ca ei nu au fost doar din Bistrita ci si din Beclean si Nasaud. Consideram ca la Beclean, unde baza materiala pentru inot este excelenta,  colaboratoarea noastra Cristurean (Ardelean) Florina a realizat lucruri deosebite, ea fiind de fapt si singurul cadru didactic din judet titular pe un post de natatie. Prin grija sponsorilor toti participantii au fost  rasplatiti si cu pachete de dulciuri, Centrul Spa Schreiner a facut posibil ca participarea sa fie gratuita. In urma acestui concurs speram sa crestem semnificativ numarul celor din grupele de performanta, am remarcat multi copii dotati pentru inotul de performanta."

Conducerea clubului a mai declarat ca in 2016 are intentia sa organizeze:

-          editia a III-a a Cupei stafeta familiei;

-          editia a II-a a concursului de aquathlon pentru copii (inot, alergare);

-          editia a II-a a concursului de inot masters (adulti);

-          editia I-a a unui concurs de triatlon (inot, alergare si ciclism);

-          editia a III-a a concursului international de inot "Summer Trophy", bazin 50 m, cronometraj electronic, organizat impreuna cu H2O Team Tirgu Mures in bazinul olimpic din Tirgu Mures;

-          editia I-a a unui alt concurs de inot, concurs de amploare intr-o locatie surpriza.

 

S.R.

0 comentarii3122 vizualizări12 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0