Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 25 Februarie 2021 - 36160 vizitatori azi
REGAL HANDBALISTIC LA BISTRITA.

Sambata 14 noiembrie, Sala sporturilor din Bistrita a gazduit partida oficiala de handbal feminin in care s-au intalnit  CSM Bistrita si Cetate Deva, doua pretendente la promovarea pe prima scena handbalistica a tarii. O sala arhiplina, o galerie extrem de zgomotoasa, dotata cu cele necesare, dar disciplinata, a intarit ideea de "regal" handbalistic.

           Fluierul de incepere le-a gasit pe elevele profesorului Horatiu Pasca in atac. Cateva pase parca de incalzire si minutul sase a insemnat deja un 3-0 pentru bistritence. Dupa un joc in care fetele de la CSM au demonstrat ca se afla pe un trend ascendent, minunata galerie a bistritenilor a plecat acasa cu sufletul impacat si cu gandul la intoarcerea in primul esalon handbalistic. 

Elevele antrenorului Palko nu s-au lasat invinse chiar asa usor, astfel ca in ciuda diferentei de cinci goluri,  devencele au terminat prima repriza la doar trei goluri diferenta. Scor la pauza 14-11 pentru gazde.

             "Mustruluite" la cabine, fetele de la Cetate au iesit la joc mai motivate, lucru concretizat si pe tabela de scor. In minutul 40 o egalitate perfecta, 18-18 sublinia dorinta oaspetelor si a declansat suportul moral al gazdelor - galeria.

Gazdele si-au revenit insa repede din soc si au dus tabela la sase goluri diferenta. Minutul 53 a insemnat 27-21 pentru CSM Bistrita. Ultimele sapte minute au reprezentat o proba de foc pentru sportivele noastre care au reusit in inferioritate numerica sa marcheze. Fluierul final a consfintit o victorie clara si meritata a fetelor de la CSM Bistrita, tabela inchizandu-se la scorul de 31-23.

               Atunci cand totul se sfarseste cu bine, nu mai este cazul sa "dai" in arbitraj, dar nu putem trece  totusi cu vederea  greseli de arbitraj care au avut la origine chestiuni ce tin de necunoasterea perfecta a regulamentului de joc.

Una peste alta, fetele noastre au dovedit ca-si merita locul din fruntea clasamentului iar obiectivul pe care il au in fata poate fi indeplinit cu certitudine.

 

     Aurel Berendea - corespondent Bistritanews.ro

0 comentarii2443 vizualizări14 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0