Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 16424 vizitatori azi
Baschet - Cupa Irbis.

Baschet Club Irbis organizeaza a III-a editie a Cupei Irbis la baschet copii, in perioada 21-22.11.2015. Competitia se va desfasura in sala de sport a Liceului Agricol Bistrita, intre orele 10:00-16:00.  Sunt programate meciuri pentru toate categoriile de varsta, astfel ca am invitat la competitie echipele urmatoarelor cluburi de baschet: B.C. Together, B.C. Mures. A.C.S. Lucky Dragons, B.C.S. Floresti, B.C. Heroes. 

 B.C. Irbis va participa la competitie atat cu grupele de avansati cat si cu grupele de incepatori dorind astfel sa promoveze in randul fetelor si al baietilor acest sport. Ziua de sambata va fi dedicata grupelor mai avansate, iar ziua de duminica va fi dedicata baschetbalistilor mai mari si micutilor incepatori.

 Asociatia Baschet Club Irbis organizeaza cursuri de baschet pentru fete si baieti la toate categoriile de varsta, incercand astfel sa ofere tuturor celor care doresc sa faca miscare un mod placut si interactiv de dezvoltare fizica si psihica. Activitatea in municipiul Bistrita a inceput in urma cu 3 ani, timp in care am reusit sa formam echipe de copii cu care am participat la meciuri si competitii. Dorim sa promovam cat mai mult baschetul in randul copiilor pentru a le insufla spiritul de echipa, disciplina si sa ii ajutam sa isi dezvolte atat calitatile fizice cat si cele intelectuale.

 Va invitam sa ne sustineti, sa ne incurajati si sa fiti alaturi de noi la aceste meciuri si nu numai!

 

Echipa Baschet Club Irbis

 Cu stima, Alexandra Moldoveanu

B.C. Irbis Tel: 0740 28 19 87

www.facebook.com/bcirbis

0 comentarii2436 vizualizări19 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0