Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 11280 vizitatori azi
Cupa Mos Nicolae la inot, destinata tuturor copiilor intre 5-11 ani.

Clubul Sportiv Casa EMA organizeaza, in data de 5 decembrie, Cupa Mos NICOLAE la inot. Concursul se desfasoara in piscina de dimensiuni semi-olimpice de la Casa EMA, pe strada Parcului, numarul 2 Bis si incepe la ora 9:30. Inscrierea este gratuita si deschisa pana la ora inceperii evenimentului.

Competitia este deschisa tuturor copiilor nascuti intre 2005 si 2009, fiecare categorie de varsta si sex avand proba ei - de mentionat ca se pot inscrie si copiii mai mici, care vor participa la categoria 2009. Astfel, vom avea probe de 100 m liber pentru categoriile 2005, masculin si feminin, 50 m liber pentru cei din 2006 si 2007 masculin si feminin si 25 m liber pentru cei din 2008 respectiv 2009 si mai mici, masculin si feminin.

Toti sportivii vor fi premiati de insusi Mos Nicolae cu dulciuri, diplome si alte obiecte utile iar castigatorii probelor vor primi, bineinteles si medalii.

Obiectivul acestui concurs este promovarea inotului la nivel local, avand in vedere ca este un sport foarte complex ce asigura o dezvoltare armonioasa a copiilor, in situatia in care este practicat corect si constant. In aceasta idee, antrenorii de la Scoala de INOT Casa EMA sunt permanent la dispozitia doritorilor, atat copii cat si adulti, pentru a-i initia in acest sport si pentru a-i conduce ulterior, de ce nu, pe calea performantei.

Cupa Mos Nicolae reprezinta, astfel, o posibilitate pentru practicantii inotului sa isi masoare puterile cu alti sportivi de varsta lor, sa ia pulsul unei competitii desfasurate dupa standarde oficiale dar sa se si remarce in fata antrenorilor si intregii comunitati bistritene.

Partenerul oficial al concursului este asociatia COMUNITARIUM, insa Cupa Mos NICOLAE se bucura de sprijin si din partea societatii Politub, Inspectoratului Scolar Judetean, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, extensia Bistrita, din cadrul UBB Cluj. De asemenea, partenerii media, care ne ajuta cu promovarea evenimentului sunt Open Consult, Agentia 215, Sportul Bistritean, Bistriteanul, As TV, Radio Transilvania si Bistrita News.


Clubul Sportiv "Casa EMA"

Mihai Oprea - Presedinte

Mobil: 0742-418.025

E-mail: mihai@casaema.ro

0 comentarii2450 vizualizări27 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0