Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 11606 vizitatori azi
Mos Nicolae premiaza copiii participanti maine la concursul de inot de la Casa EMA !

Clubul Sportiv Casa EMA organizeaza, miine, 5 decembrie, Cupa Mos Nicolae la inot. Concursul se desfasoara in piscina de dimensiuni semi-olimpice de la Casa EMA, pe strada Parcului, numarul 2 Bis si incepe la ora 9:30. Inscrierea este gratuita si deschisa pana la ora inceperii evenimentului.

Competitia este deschisa tuturor copiilor nascuti intre 2005 si 2009, fiecare categorie de varsta si sex avand proba ei - de mentionat ca se pot inscrie si copiii mai mici, care vor participa la categoria 2009.

 Toti sportivii vor fi premiati de insusi MOS NICOLAE cu dulciuri, diplome si alte obiecte utile, iar castigatorii probelor vor primi, bineinteles si medalii. Asa ca, dragi copii, nu va sfiiti si indrazniti sa va masurati fortele cu copii de varsta voastra si sa va distrati la o balaceala dupa competitie.

Partenerul oficial al concursului este asociatia COMUNITARIUM, insa Cupa Mos NICOLAE se bucura de sprijin si din partea societatii Politub, Inspectoratului Scolar Judetean, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, extensia Bistrita, din cadrul UBB Cluj.

De asemenea, partenerii media, care ne ajuta cu promovarea evenimentului sunt Open Consult, Agentia 215, Sportul Bistritean, Bistriteanul, As TV, Radio Transilvania si Bistrita News.

 


Clubul Sportiv "Casa EMA"

Mihai Oprea - Presedinte

Mobil: 0742-418.025

E-mail: mihai@casaema.ro

0 comentarii2443 vizualizări04 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0