Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Memorialul "Ioan Coroban" - sambata si duminica la Sala Polivalenta.

Editia a 7-a a competitiei de handbal mixt reuneste echipe din Fagaras,  Cluj, Crasna, Baia Mare, Rodna, Nasaud si Bistrita. Organizatorii - Directia judeteana pentru sport si tineret, Asociatia judeteana de handbal si Comisia judeteana a arbitrilor de handbal Bistrita Nasaud au programat 16 meciuri, 12 sambata si patru duminica.

 Festivitatea de premiere este programata duminica in jurul orei 14.00.

Competitia cinsteste memoria fostului handbalist de performanta, arbitru si presedinte al Colegiului judetean de arbitri - Ioan Coroban.

 Acesta s-a nascut in 25 octombrie 1967. A practicat handbalul de la o varsta frageda la CSS Bistrita pana la terminarea junioratului. S-a indreptat apoi spre cariera de arbitru, devenind in scurt timp foarte apreciat. A condus meciuri oficiale de la juniori pana la seniori - liga nationala, totalizand aproape 500 de partide.

         A infiintat o echipa de Old - Boys. In 2006 a contribuit la infiintarea clubului de handbal Handsport. Un an mai tarziu, in 19 decembrie a trecut poarta vesniciei, la doar 40 de ani. In 2015, se implinesc 8 ani de la trecerea sa in nefiinta.

        O perioada de timp, Liceul cu program sportiv si clubul Handsport i-au cinstit memoria organizand aceasta competitie la nivel de juniori.

Ea a fost preluata de Comisia judeteana a arbitrilor de handbal, structura pe care acesta a condus-o timp de mai multi ani.

0 comentarii2800 vizualizări08 decembrie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0