Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
CS Tibi cu 3 sportivi la campionatul national de poliatlon, copii 10-11 ani.

Recent 496 sportivi  de la 57 de cluburi din tara au participat la campionatul national de inot, poliatlon copii 10-11 ani desfasurat la Bacau  in perioada 5-6 decembrie 2015. Printre ei si 3 sportivi de la clubul bistritean CS Tibi: Bora Carla, Chibulcutean Beatrice si Popescu Robert insotiti de presedintele clubului Horgos Tiberiu si de parinti.  Sportivii bistriteni si-au imbunatatit majoritatea recordurilor personale si au urcat in ierarhia nationala la categoria lor de varsta, Bora Carla obtinand cele mai bune clasari: locul 5 la 50 m liber, locul 8 la 200 m liber si locul 10 in clasamentul general la categoria ei de varsta la care au participat 122 sportive.

Presedintele clubului a declarat: "La acest tip de concurs, inot poliatlon, sportivii sunt obligati sa participe la toate probele de la categoria lor de varsta, clasamentul general fiind alcatuit cumuland punctajul obtinut in fiecare proba.  Ne bucuram ca sportivii clubului nostru si-au imbunatatit recordurile personale in majoritatea probelor, in multe cazuri spectaculos. Consideram ca in proba de 200 m liber Bora Carla a fost cum se spune "in carti" pentru un loc pe podium, lucru care s-ar fi realizat daca avea o mai bogata experienta de concurs in aceasta proba. Saptamana urmatoare, in perioada 17-20 decembrie 7 inotatori de la clubul nostru vor participa la campionatul national de poliatlon, cadeti 12-14 ani care se va desfasura la Pitesti."

 

R. S. 

0 comentarii3024 vizualizări11 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0