Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 26 Mai 2020 - 15490 vizitatori azi
UN REGAL HANDBALISTIC DE CALITATE !!!

Sambata12 decembrie si duminica 13, Sala sporturilor din Bistrita a gazduit o competitie handbalistica la care au participat opt echipe mixte. Competitia denumita generic "MEMORIALUL ION COROBAN" s-a constituit intr-un modest omagiu adus hadbalistului si arbitrului de valoare Nelutu Coroban, cel care ani de-a randul a pastorit cu grija palatul sporturilor din municipiul Bistrita si care din pacate a plecat prea repede in lumea celor drepti.

             La editia din acest an au participat echipe mixte, reprezentand judetele Maramures, Salaj, Cluj si Bistrita-Nasaud, repartizate in doua grupe valorice.

Finala de duminica s-a disputat intre echipele Amicii IC Bistrita1 si FEFS Cluj Napoca, echipe care s-au clasat pe primul loc in seriile din care au facut parte.

 Spectatorii prezenti la acest adevarat derby, au aplaudat frenetic, recompensand astfel stradania din teren a celor doua protagoniste.

              In finalul jocului, sortii au suras "studentilor" clujeni care au obtinut o victorie muncita cu 24 - 20 !

In urma acestui rezultat, trofeul cel mare, dotat cu cupa "MEMORIALUL ION COROBAN" pana la editia urmatoare a luat calea Clujului . 

 

     Dorina Seplecan Guzu. 

0 comentarii2303 vizualizări13 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0