Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 26 Mai 2020 - 15424 vizitatori azi
CUPA "LUCIAN SANMARTEAN" LA FOTBAL - Editia a II-a 18 - 20 decembrie 2015 Sala Polivalenta din Bistrita.

Urmare a succesului de la prima editie, Clubul Sportiv Transilvania Bistrita doreste sa continue acest frumos eveniment, in incercarea de a-l transforma intr-un reper al competitiilor sportive ale Municipiului Bistrita. In perioada 18 - 20 decembrie a.c. va avea loc, la Sala Polivalenta din Bistrita, Cupa "LUCIAN SANMARTEAN" la fotbal - Editia a II-a, competitie adresata grupelor de varsta 2006 si 2008.

 Sponsorul oficial al evenimentului este Transilvania Broker - Broker de Asigurare impreuna cu partenerul Transilvania Print.

Mai multe informatii si programul competitiei pot fi aflate pe www.sportclubtransilvania.ro.

 Pe intreaga perioada a competitiei se va desfasura o tombola la care vor fi castigate 2 tricouri originale ale Nationalei Romaniei, avand inscriptionat numarul 17 si numele SANMARTEAN, cu autograful original a lui Lucian, tricouri de la jocul Italia-Romania, din 17.11.2015 .

Banii astfel obtinuti vor fi donati pentru sustinerea unui caz social.

  Lucian Sanmartean s-a nascut la Bistrita la 13 martie 1980 dintr-o familie deosebita, cu multa dragoste pentru sport si mai ales pentru fotbal.

 Este descoperit la varsta de 7 ani (in anul 1987), in curtea Scolii Generale nr.1 din municipiul Bistrita de catre unul din cei mai valorosi antrenori de copii si juniori - domnul Constantin Sava - actualmente, antrenor la Clubul Sportiv TRANSILVANIA BISTRITA.

 La 20.12.2014 clubul nostru a avut onoarea de a organiza prima editie a Cupei Lucian Sanmartean, la finalul careia Lucian afirma: "Este o deosebita onoare si placere pentru mine sa vad ca exista niste oameni priceputi la acest club", ceea ce la si convins sa devina PRESEDINTE DE ONOARE al Clubului TRANSILVANIA BISTRITA.

 Pentru a vedea invitatia lui Sanmartean adresata tuturor bistritenilor iubitori de fotbal va rugam sa vizualizati clipul de mai jos:

 Link: https://youtu.be/Y7sN8jTMHw8

 

 

Biroul de presa

Clubul Sportiv Transilvania Bistrita

0 comentarii2156 vizualizări14 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0