Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 26 Martie 2023 - 14587
CS Tibi medaliat la Campionatul National de Juniori de la Bacau.

Timp de cinci zile, la sfarsitul lui martie la Bacau s-a desfasurat campionatul national de inot seniori, tineret si juniori. La aceasta editie, au luat startul un total de 337 de sportivi de la 55 de cluburi. Bistrita a fost reprezentata de CS Tibi care a avut la aceasta competitie cu 4 junioare nascute 2002: Brehar Ruxandra, Gherman Sorana, Mihali Noemy si Moldovan Catalina.

Cel mai bun rezultat a fost obtinut in proba de stafeta 4x200 m liber categoria juniori, in care echipa bistriteana a obtinut medaliile de bronz.

 "Acest concurs a constituit o premiera pentru inotul bistritean, pentru prima data un club bistritean a participat la un campionat national de inot la categoria juniori. Pana acum am avut destule participari la campionate nationale la categoriile copii si cadeti. Felicitam fetele pentru rezultate, multumim parintilor pentru sustinere. La acest concurs fetele noastre au concurat in cadrul aceleasi categorii si cu sportive nascute in 2001. Daca ne uitam la rezultate vedem ca printre cele nascute in 2002 ar fi avut multe clasari bune in primele 8.

Vom participa in perioada 02-03.04.2106  cu 7 sportivi la etapa regionala, categoria copii 10-11 ani, de calificare la campionatul national si cu 5 sportivi in perioada 15-17.04.2016 la etapa regionala categoria cadeti baieti 12-14 ani si fete 12-13 ani, de calificare la campionatul national.

Ne bucuram ca am reusit a extindem lotul din Bistrita prin noi selectii, dar si ca am demarat activitatea in orasul Beclean inclusiv in inotul de performanta, grupul de preformanta de la Beclean are in componenta la acest moment 26 de copii si selectia continua permanent. Suntem convinsi ca nu peste mult timp ne vom lauda cu rezultate bune obtinute in concursuri si de catre sportivii din Beclean." a declarat presedintele clubului Horgos Tiberiu.

 

R.S.

0 comentarii2786 vizualizări01 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0