Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 15936 vizitatori azi
FINALA CAMPIONATULUI DE TENIS DE MASA AL M.A.I. A DEBUTAT LA BISTRITA.

Marti, 5 aprilie a.c., la Sala Olimpica "Gheorghe Bozga" din Bistrita a avut loc festivitatea de deschidere a etapei finale a Campionatului de tenis de masa al Ministerului Afacerilor Interne. Prezenti la acest eveniment au fost: domnul comisar sef Cringus Nicolae si domnul inspector principal Popa Adrian (din partea Centrului Cultural MAI), prefectul judetului Bistrita-Nasaud, domnul Frent Ovidiu Victor, domnul chestor de politie dr. Linul Marius, seful I.P.J. Bistrita Nasaud, domnul colonel Furnea Florin, seful I.J.J. Bistrita-Nasaud, precum si domnul colonel doctor inginer Florea Constantin, seful I.S.U. Bistrita-Nasaud.

 Totodata, din partea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud a participat la festivitatea de deschidere domnul profesor Radu Vianu, din partea Clubului Sportiv Municipal Bistrita- domnul director Moldovan Adrian si din partea Asociatiei Sportive Club Dinamo 6 Bistrita-Romania- domnul comisar sef de politie Toma Ivan.

 Trei dintre fostii sefi ai I.P.J. Bistrita Nasaud, respectiv: domnul colonel Pop Gheorghe, domnul comisar sef de politie Muresan Ioan si domnul comisar sef de politie Bodescu Ioan Sidor, au luat parte la evenimentul de debut al competitiei, in calitate de invitati speciali.

 Competitia este organizata de catre Centrul Cultural MAI impreuna cu Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita Nasaud, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita, al judetului Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud, Clubul Sportiv Municipal Bistrita si Asociatia Sportiva Club Dinamo 6 Bistrita-Romania.

 Etapa finala a Campionatului de tenis de masa al Ministerului Afacerilor Interne se desfasoara in perioada 5-8 aprilie a.c, in Sala Olimpica "Gheorghe Bozga" a Clubului Sportiv Municipal Bistrita, pe urmatoarele categorii de varsta:  pana la 35 de ani, intre 35 si 45 de ani si peste 45 de ani, precum si categoria femei.

 Astfel, in perioada 5-8 aprilie, intre orele 09:30-13:00, respectiv 16:00-18:00 vor concura 90 de angajati din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, calificati in etapa finala, dintre care 14 doamne si domnisoare.  

 Pe perioada competitiei arbitrajul va fi coordonat de catre domnul Filipas Marian.

 Vineri, 8 aprilie 2016, incepand cu ora 13:30, in prezenta reprezentantilor autoritatilor publice locale, va avea loc premierea castigatorilor.

 

Le dorim tuturor mult succes!

0 comentarii2702 vizualizări05 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0