Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 17656 vizitatori azi
CUPA FLORIS, Editia a 40-a, CAMPIONATUL NATIONAL.

Clubul de dans sportiv FLORIS, Bistrita, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita organizeaza sambata, 9 aprilie 2016, la Sala Polivalenta din Bistrita, trei concursuri de dans sportiv: CUPA FLORIS, Editia a 40-a, CAMPIONATUL NATIONAL DE FORMATII STANDARD si LATINO-AMERICANE si CUPA FLORIS DE FORMATII, Editia a V-a.

Director de concurs: Stefan BOTH,  Observator federal: Monica COZEA,  Presedinte juriu - Concurs National: Radu VELCU, Presedinte juriu - Campionat Formatii: Valeria MANGRA, Secretariat: Aurelian MIRON, Mariana OLOSUTEAN, Prezentator, muzica: Mihai BERBUNSCHI, Renáta CSÁSZÁR JURCUT

Evenimentul este coordonat de antrenoarea FLORICA BUDUSAN, iar in cadrul lui  se vor desfasura competitii la diferite categorii de varsta si clase competitionale, la care vor concura sportivi din mai multe cluburi de dans sportiv din Romania. Recompensele vor consta in cupe,  medalii si diplome. Concursurile incep la ora 9.15 si vor dura pe intreg parcursul zilei. CAMPIONATUL NATIONAL DE FORMATII STANDARD si LATINO-AMERICANE si CUPA FLORIS DE FORMATII incep la ora 20.00, iar in deschidere va avea loc o gala la care sunt asteptati sa participe toti bistritenii dornici de gratie si eleganta de inalta tinuta. Intrarea costa 15 lei.

0 comentarii2667 vizualizări06 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0